Честитки годишнина од брак, koritsaki !!! Спојлер Сега видов по потписот (одбројувач )дека е една година во брак, што значи денес и е годишнина!!
Јас спаѓам во честиткиве , на денешен ден се родив и требало да ме крстат Петранка па да славам 2 празника , ама поарно, моето име си го сакам повеќе вакво какво што ми е Ииииии благодарам на сите кои сакаат да ми честитаат
Честит прв фемински роденден на Пирамида Спојлер Му даваш многу на форумот и чест ми е што имам чест ( ) да те читам
За многу години празников, нека им е честита славата и името на тие што слават! Честитки до Иренна за возачката, Господ од лошо да те чува! Честитки до Коритсаки за годишнината од бракот!
Честитки до SanjaKirchner !!! Да биде најубава невеста!!! Многу среќа, здравје и пред се љубов да ги следи во заедничкиот живот!! До година да не радува со уште едно малечко феминче
SanjaKirchner честитки, денес биди најубава, најсреќна, оти денес е твој ден. И ти посакувам да имаш долг брак исполент со хармонија, љубов и дечиња.
Честитки Сања, да бидеш најубава невеста и да имаш еден прекрасен брак исполнет со многу љубов и дечиња што многу ќе те слушаат.