Надворешно: - дека имам убава коса - дека сум многу бела - дека ако го намалам вишокот килограми (што не е баш малку) ќе имам преубава фигура Внатрешно: - дека не сум комуникативна - дека сум таинствена - дека сум срамежлива But it's all true tho.
- дека многу зборувам -дека ширам позитивна енергија - дека малку јадам - дека се понашам ко да имам 10 години
Дека сум многу директна и дека им се допаѓа тоа. Дека сум фина и полна информации. Дека сум остра Дека имам многу интересни фустани
Дека цело време сум била намуртена,тажна и кутлива Дека мн се замарам и нервирам за небитни работи Дека многу преќутувам и собирам во себе
-дека не сум срамежлива, -дека сум директна, -дека сум реална, -и дека сето тоа прави да изгледам арогантно и ладно
Деκа сите ме саκаат, деκа сум пρиземјена, суρова, љубомоρна(деκа тоа ми е во κρвта), деκа сфаќам повеќе од неκои дρуги, деκа сум мρзелива... деκа сум отсутна и κојзнае во што мислам.
Дека сум фина, културна, понекогаш и дека сум инат, дека имам убава коса, дека сум убаво облечена, дека се замарам со непотребни работи и дека сум едуцирана.
-сум симпатична и слатка -дека имам широки размислувања за моите години -дека сум преслаба -дека многу пушам -дека треба да се здебелам -дека сум паметна -тие што подобро ме знаат и ги знаат моите дека многу личам на татко ми -дека сум луда -дека сум амбициозна, опасна -дека сум тежок преварант има и други