- Дека сум младолика (веќе не се ни замарам да се објаснувам за годините) - Дека сум ексцентрична - Дека сум тврдоглаво упорна - Дека сум преемотивна - Дека на моменти сум пренаивна - Дека се што лета не се јаде ...тоа сега ми текна, сигурно има уште - а и дека многу патувам и така...
Дека сум многу зрела, сум размислувала многу паметно и дека на прв поглед сум им личела многу строга и лоша ама кога ќе ме запознаеле сум била сосем друга. И обично ми викаат многу убаво се шминкаш, како успеваш секогаш толку прецизно да го ставиш тушот по сабајле.
Често ми κажуваат деκа не сум пρисутна, деκа летам и не слушам што се збоρува. Често ми κажуваат да слушам што се збоρува а, не да пρашувам отпосле што е муабетот и за κого се збоρува. Често ми κажуваат деκа сум многу дебела. Дај малκу ослабни, стави се во ρед, не оди понатаму, толκу ти е доволно. Фати ρаботи нешто, цел ден си на телефонот и во κρевет. Зошто не саκаш да учиш? Ти да не го саκаш Тој? П.с. Веќе пρеκу глава оти не е веќе често. Пρечесто е.
- Многу си строга кон себе .... ( а јас на тоа одговорам: немаше да бидам таму кај што сум, да не бев таква )
-Od kaj mi tolku energija -Kako ostanuvam optimist sekogas i vo sekoja situacija -Kako ne mi preci kafe vo bilo koe vreme ako go pijam -Golem borec niz cel zivot -emotivec
Дека личам на актерката што ја игра улогата на ликот Азра од истоимената серија Не ја гледам ,ама сепак од реклами ја знам.
Дека многу се опседнувам и целосно се посветувам на едно нешто... дека за мене нема сиво, нема нијанси, има само црно и бело.