Дека сум многуу убава, дека сум ептен луда хахах дека сум заљубена, иии некои совети кои не сакам да ги спомнувам овде
личам на некоја и тоа често ми го кажуваат различни личности шо првпат ги гледам, и дека не треба да се замарам за се.
Тргни на страна тоа убава, паметна, ваква - таква Него, во последно време маж ми често ми кажува дека ќе сум ја дочекала сто и првата Па, според пророков да ми дојдете на 101-та торта
сум премногу строга, лоша, и требало да бидам судија у животот.Сум ја утнала професијата... а ја само имам принципи кои ги почитувам и сакам праведнот, а живеам под мотот „правилата важат за двајцата“
Во последно време ми кажуваат: -биди посериозна - немој да си сериозна, лудувај. И ај, кое да го практикувам?
Често ми кажуваат дека не треба да се замарам со лицемерни луѓе и луѓе кои се умилкуваат..а јас како да не се замарам кога не нерви ми одат и си мислат дека секогаш се тие во право
Дека сум многу слаба и дека не јадам ништо веќе ми се смачи тоа па тоа ќе почнам да мавам чврги ако ми речи некој уште еднаш И дека не сум нормална само ми текнуваат некои луди идеи, дека премногу размислувам и се преоптоварувам безпотреба, и дека сум голем ПАНИЧАР