... дека сум станала многу строга последно време, а јас пак баш се доживувам како да сум се` попопустлива. Којзнае... некој лаже сигурно, само кој...
Често ми кажуваат дека сум избувлива, брза, без влакна на јазикот, тврдоглава, дека сум се променила.
Често ми кажуваат дека: .... сум прилично критички настроена кон сите, а она што не го знаат е дека себе најмногу се критикувам ..... сум одговорна, поштуем рокови .... се нервирам за ситници, а кога ќе излезе некој голем проблем- мува не ме лази .... сум била добро воспитана .... многу контрам, што е точно (ради забава, ништо лично)
Често ми кажувале дека на прв поглед изгледам за девојка со која не може да се направи муабет, ме мислеле за дигната, арогантна, а всушност кога ме запознале сфатиле дека сум спротивност на тоа. И често ми зборат дека ме мислат за 3, 4 години помала. Никој не ми ги дава моите години. Гени, што да се прави. По маркетиве неретко се' уште знаат да се однесуваат со мене како со дете. Ми се обраќаат со девојченце, пиле, злато, душичке... Посебно како што знам да си излезам од дома по тренерки и без шминка, додај на тоа и младолико лице па изгледам доста помала.
Тие што не ме знаеле од порано дека не сум на прв поглед таква каква што сум реално а тие што ме знаат дека сум се сменила
Дека не се однесувам складно со годините , па како поинаку да се однесувам кога прв пат ги имам овие години
Често ми кажуваат дека сум била многу убава пупу да не ме урочеле, често ми кажуваат дека ја посакувале мојата висина и моето тело, често ми кажуваат дека преубаво сум била нашминкана кој ме шминкал ( а тоа јас сама се шминкам )...
Дека сум премногу срамежлива дека сум голема плачка дека се си сфаќам здраво за готово дека брзо се откажувам, а нема врска
Cesto mi kazuvaat deka imam preubava nasmevka,kosa i oci. Isto taka deka sum drugarka koja sekoj treba da ja ima i da deli momenti so nea