Дека сум многу слаба и требало да јадам. Сум имала очи како срна кога сум гледала во сонцето. И дека косата на лето од светла кафеава ми е плава
Голема брблајца си ко касета да имаш лапнато Треба малце да се здебелиш Кучкарка/Мачкарка си (епа тоа сие си обожавам животинчиња)
Дека сум змија опасна хахахаха и забавна,само ми текнуваат некои луди идеи. П.с оваа глава луда прави триста чуда
Често ми кажуваат дека сум имала многу чисто лице, и дека требало малку поопуштена да бидам во поголеми друштва.
Деκа сум ладна и не се замаρам со ништо. Гρешκа, се замаρам со личности и ρаботи κои јас ги сметам за важни , се дρуго- небитно. И деκа постојано се смеам. Исто многу до сега ми κажале деκа имам убава κоса, деκа имам убава гρадба на телото, убави очи бла бла. Во ρед, ви благодаρам ама споρед мене тоа е пρашање на вκус и не се дисκутиρа дали е таκа или не. И оние што имаат пρочитано неκое мое дело , сите ми κажале деκа имам талент за пишување, посебно мајκа ми постојано ме фали. Тоа отпρилиκа
Дека сум своеглава, наивна, човек во доверба, опсесија со физичкиот изглед, дека не прифаќам комплименти, и дека имам талент за цртање и пишување.
Дека во се сум екстремна и не знам да најдам баланс. Дека премногу се грижам и за потребни и непотребни работи. Дека сум многу одговорна и не ми се случува да доцнам, дека сум премногу емотивна