Јас ги имам од Србија земено, и стварно се многу убави. И досега милион пати ги имам миено, нема пропуштено лепакот или да се вадат влакна Единствено за сунѓерчето не знам ништо, пошо не користам никогаш пудра
@Elence93 и јас сум презадоволна од четките на РТ, овој поточно сет го немам ,имам неколку четки од нив, нема подобри
Истиот сет го имам купено од ДМ пред 3-4 години. Одличен е, четките сè уште се држат супер. Сунѓерчето не го користам. Цената му беше 1500-600 на некој попуст новогодишен. Јас сум презадоволна од четките на real techniques, некои помали сетови за очи и лице што ги имам веќе десетина години, сè уште се во супер состојба.
Четките на Real Techniques не сум ги видела кај нас но има четки од брендот Ecotools кои се од истиот производител. Ги порачав online на esence.mk и се одлични и на изглед и на квалитет, ги користам 8 месеци и презадоволна сум, многу се меки и влакната не им паѓаат
Јас го имам овој Сет за шминкање очи на Ecotools, првата четкичка од лево е за eyeliner, тенка и убаво нанесува. Ги купив online na esence.mk и сум презадоволна
Од каде можам да најдам квалитетен сет со четки за шминка? Ама онака сакам сите можни четки да ги има, и за сенки, руменило, пудра, хајлатер, бронзер итн.
Можеш од iherb да нарачаш Real techniques, има сет од четки за лице плус сунѓер и имаат сет за очи. Некои ги има и кај нас мислам.
Најквалитетни се Real techniques четките ги имаш во Дм, само одделно имаш сет за лице и сет за очи. Јас го имам класичниот сет за лице и друг сет лимитирана колекција prism glow и многу сум задоволна од четките.