^ Waka сигурно ќе донесат за брзо време. Исто и јас кога ја барав онаа смоуки никако да ја најдам, ама пред некој ден ја видов во ДМ во ГТЦ и одма ја зграпчив. Која среќа било тоа еј И да ако некој ја бара смоуки четката да си знаете дека ја има во ДМ во ГТЦ
кажетеми некој комплет четки за шминка до кај 2000 денари? уредно спаковани со футролче да се прилично добри, не очекувам нешто којзнае што за цената
И јас ги користам истите и сум премногу задоволна, нема утка со АУРА четчињата, прекрасно ! Ја имам виолетовата четка за пудра, а ја користам и за бронзер затоа што ми е најлесно така искрено а инаку мошне сум задоволна, не испаѓаат влакна иако ја перам секоја недела обавезно
Јас ги имам четките од Аура, 3 четки во футрола (Една за руменило, две за сенке-поголема и помала). Искрено задоволна сум многу затоа што се меки и убаво се нанесува, а во исто време и ефтинки. Имам и Есенс четка за пудра
^ Би требало да ги има секаде каде што се продава козметика на Аура. Јас ги имам видено низ ДМ и неколку локални парфимерии. Исто и во Шатци мислам дека ги имаше, ама за тука не сум толку сигурна. Окулу 400 ден. се. Инаку јас пријатно сум изненадена од четките во Џамбо. Зборувам за оние на кои што пишува Makeup Professional. Имам една за пудра во прав и не очекував којзнае каков квалитет кога ја купив, ама еве помина долго време откако ја користам, а уште е мека и убава.
Туторијали за шминка на YouTube Женски се продаваат кај нас вакви четки? Не можам никаде да ги најдам за нанесување течна пудра, само од оние спласнатите, безвезните ми нудат...
Презадоволна сум од четките на Max Factor. Влакната се природни и многу пријатни на кожата. Цената им е од 400 до 800 денари (отприлика).
Сакам да купам четки за шминка но незнам од пазар не ми се допаѓаат некако паѓаат влакната многу кога ќе ги фатиш со прсти. Инаку гледав и во essence но тамо секоја четка посебно оди и не се исплати. Дајте некоја препорака некој совет?
http://www.aliexpress.com/item-img/2013 ... 50187.html Што мислите за четкиве? Сакам да си ги порачам . Совет?