Пудра за лице Ме интересира, дали кај нас има и каде да побарам и како се движат цените одприлика на убави четки за шминкање. Поточно ме интересира четка за нанесување на пудра баш гледав на GOSH на интернет.
Убави четки има на strawberry.net си се нарачуваат и за недела дена стигаат иначе free shiping е така да не се плаќа ништо само кога ќе ти ги донесат поштарина се плаќа 50-60 ден.
Јас барав пред некој ден четка за нанесување на пудра и ми ја понудија оваа, навистина беше убава ама мене скапа ми беше 440 ден .
Од Џамбо 179 денари кога се качуваш нагоре со лифтот одма покрај лифтот се, ќе ги поминеш тие ролетните и на крајот се наоѓаат, во пластична кутија се, четките се гледаат а футролчето е под нив спакувано личи како крпче, јас не приметив дека се со футрола, ама кога ги отворив се изненадив. Фала, и ти да си купиш.
штета не сум од ск но ке побарам и на друго место можеби ке најдам или ако ме нанесе патот во ск ке си купам обавезно гледав едни во една кинеска продавница исто во несесер имаше сигурно 10тина четки и беа 190 или 200ден но не ги зедов мислејки дека брзо ке се искубат како и да е фала на информацијата поздрав
Некој во погорните постови пиша за четките на Аура. Па дали сте задоволни од нив а за овие од Џамбо сакав да прашам дали се убави?
До сега не сум посветувала многу внимание на четките, имав само за руменило и апликаторчиња за сенка. Колку се добри не знам, немам со кои други да ги споредам
јас од чамбо земав една од оние четки кои се продаваат поединечно, не е лоша околу 59 денари е, рамна плосната четка за сенка!
костам четка за руменило Радиант од Јуник и четка-апликатор за сенка од Џордани Голд-Орифлејм и двете се супер а четките на Радиант се за професионален маке-ап малку се поскапи да, ама се со природни влакна и се квалитетни
Четките се гледаат дека не се вистински .. А иначе 99,99% од таквите четки се прилично добри. А и влакненцата паѓаат лесно. Иначе, јас ги обожавам четките од Гош а и од Барбара Хофман
^ како мислиш не се вистински? незнам конкретно на овие од сликава дали се вистински или не, али постојат мас четки и се прилично квалитетни..и скапички
Јас конкретно за сликата правев муабет за некој ако ги порача,да не се зачудат зошто не се вистински MAC четки. МАС четките ги има само во Америка,за жал... а иначе за цената и таму(со нивниот стандард) ги сметаат за поскапи а исто така и како висока марка за шминки.