Ваква повеќенаменска кај нас има само од Аура или сте виделе и од други марки? Одприлика цена како на оваа од Аура поскапа не...
^ Четкава е преубава. Од природни влакна е, така што ептен е мека и преубаво се нанесува пудрата со неа. Многу подобро отколку со прсти, сунѓерче или било што. Инаку цената и е 400 и нешто.
И јас за истиве се двоумам. Ги има другарка ми и многу е задоволна од нив. Спојлер Од кај ги нарача и колку ќе те чини со достава?
Ги имам овие на авон и прилично сум задоволна од скоро ги имам и засега се покажале добро за понатаму ќе видиме
Ќе ме чинат 700 ден.со достава бидеќи е бесплатна за Мак.Само уште ми немаат стигнато ради празниците а од таму пишува дека се испорачани...
Oсвен со картичка има некој друг начин за плаќање за четкичкиве од али ехпресс????банка или слично???бидејќи немам картичка а страшно ми се свигаат....
Некој близок можи да ти ги порача ти ќе му дадеш кеш а ќе ти бидат порачани преку картица...Можиш и таква верзија..Можи да биди виза или мастер!
Jaс им пишав порака(имаат претставници во Македонија и преку нив идат нашите нарачки) и ми рекоа дека може да се плати со уплатница(они ти даваат сметка и си уплаќаш) пиши на фб: порачки од alliexpress и контактирај ги за повеќе информации
Девојчиња бре зошто да давате провизии , за тие пари ќе порачате уште некој производ. Сигурно имате некој близок кој има картичка со која можете да порачате. Никој не ви гарантира дека ќе ви стигне, ако нешто тргне на опаку , ќе тргне.
Да,да дефинитивно ќе ти земат провизија и јас затоа реков некој близок нека ти нарача. Да не бидеме офтопик за повеќе прашања има посебна тема за онлајн нарачки
Девојки, денес го земав сунѓерчето (јајце) од ДМ... како сте задоволни од апликацијата? и каква всушност апликација (покривност) пружа кога е влажно?? Денес немав прилика да го пробам, па сега го измив со Бекутан зошто мн непријатно мирисаше па не сакав така да го ставам на лице, и онака ми е просетливо
Јас денес овие ги порачав, па ќе видиме како ќе се покажат откако ќе ми стигнат. Низ темава видов повеќе феминки дека порачувале од сајтов, ама баш овој сет не го сретнав. Ако го има некоја, нека сподели импресии
И двете се 1500 ден. во цената се вкључува и торбичка. Мама се мисли кои да ги земеме па ја видов темава и решив да ме посуветувате кој се подобри