земиси MAC или ZERVA и од двете сум презадоволна зерва си ја купив тука во Битола 2000 ден а Мак поклон ми нз точна цена позз
@staymotivated Баш читам и на блогот коментари дека баш им била погодена четкава, мене не премногу ми е мека и ретки и се влакната и ми впува премногу од пудрата. Плус и не ми ја бленда убаво пудрата, а баш сакав да ми се погоди затоа што цената е смешна. @Amaris Ги чекам секој момент да ми стигнат, и ке напишам обавезно рецензија. Ако некоја пак ги има користено нека пише ептем сум љубопитна и јас
[QUOTE="@Amaris Ги чекам секој момент да ми стигнат, и ке напишам обавезно рецензија. Ако некоја пак ги има користено нека пише ептем сум љубопитна и јас [/QUOTE] од каде ги порача? јас ги гледав на lookfantastic
Од 100 денари нагоре, ама јас би ти препорачала од essence да си купиш. Јас имам една за сенчање веќе 3та година ми е како ја користам, многу сум задоволна. Ниту едно влакненце не и падна.
Ја има некоја користено четката за течна пудра од Авон? Ја има сега за 300 денари, па се мислам дали да ја порачам? И паѓа ли цената повеќе или толку е стандардот?
Jas ja imam i ne sum bas zadovolna. Pola pudra na cetkata ke ti ostane i ako ne se dvizis vo nasoka cik cak koga se mackas na liceto ke imas linii. Najdobro e da ja mies posle sekoe nanesuvanje na pudra.
подобро порачај си од орифлејм ваква четка за пудра.. имам неколку четки од орифлејм и ми се навистина добри. во овој каталог се намалени на 129 денари,а претходно беа 249
http://mk.oriflame.com/makeup/face-makeup/face-tools-brushes Од орифлејм ги имам таа за пудра во прав, и двостраната за коректор и кармин и сум задоволна. Порачајте, плус по набавна цена ќе ви дојдат по околу 100 денари, ептен се исплаќа (не дека 129 денари не е поволно). Четките се направени од природни влакна, и пак ќе кажам, вреди да се порачаат. Се мислам да си ја порачам лепезата, другите видови ги имам.
Од четките од Oriflame многу сум задоволна од таа Blending Brush, ПРЕдобра е! Ниту едно влакно и нема паднато, ја имам околу една година и многу често ја мијам, незнам дали ја има уште, се надевам дека ќе најдам, како што е добра за сенка одлична е и за коректор.