Фала, вчера гледав ама не ги најдов вака а во каталог не ги ни најдов. Ако си фан на хајлајт порачај си ја. Јас би ја порачала да ми фали уште таа. А и заборавив, знаете ли до кога трае ова?
И јас не ги видов во каталогот, да не прочитав овде дека повеќе четки се намалени по 129 денари, немаше вака да ги побарам. Претпоставувам дека попустот трае додека важи каталогот, т.е. 14ти септември, ама не сум сигурна. Сега ја видов и таа за нијансирање, и таа ми изгледа добро. Се надевам дека нема да ги снема од залиха додека да ги порачаме.
како сте задоволни со четката за пудра на орифлејм,гледам сега е за 129 ден па се мислам дали да ја порачам..
Од нискобуџетните, на Бит пазар имаш четки од Импала. Зависи која како, но конкретно оние за сенки се по 100 денари парче и имаш плоската за нанесување и побујна за блендање. Подобри ми се и од оние на Аура, ти ги препорачувам.
Од iherb.com Многу феминки имаат нарачувано од тука работи, за повеќе мислам можеш да прочиташ во Мода има една тема за онлајн шопинг. Пиши таму ако сакаш некој искуство да сподели, јас лично немам порачувано ама знам дека има девојки што имаат пишувано за производи од таму. Исто така има уште една тема кај што се споделуваат работи кои стигнале, порачани онлајн со слики и слично.
Јaс ги имaм пoрaчaнo oд iherb нo тие зa сенкa цел кoмплет мoжеш дa видиш имaм слики стaвенo и презaдoвoлнa сум 1 гoдинa кaкo секoјдневнo ги кoристaм и ниеднo влaкнo немa пaднaтo.
И јас ги имам,ги порачав од iherb.com и сум презадоволна Еве код доколку нарачувате прв пат добивате попуст TZN491 http://www.iherb.com/super-brands?rcode=tzn491
@Rose96 колку пари те чинеа четките?И јас сакав да порачувам ама ми идеа многу скапо околу 3500 ден. за целиот комплет,или пак треба да начекам намалување
Не многу евтино ми излезоа мене околу 1.000 ден со се поштарина. На една страна 38 провери @Artemission има ставено линк како да добиеш и попуст.
@Kukla994 Јас ја користам, ОДЛИЧНА е често ја мијам а и нема паднато ниту едно влакно, одлична е за сенчање на сенката во горниот дел од окото и плус е од природни влакна.