геловите за туширање на Афродита овде неможам да ги најдам а и микробранова немам дали може да се стави во рерна но да се пушти нели на некоја минимална температура?
За гелот, не мора да е од Афродита, битно е да има масла во неговиот состав. Било каков со масло ќе заврши работа А за рерната, не би знаела да ти кажам, зошто Тати во видеото спомна дека на неколку секунди го пушта во микробранова, па не знам како би можела да истемпираш во рерна
Сaмo дa пишaм декa сунѓерчетo гo стaвив вo вoдa 80 степени , пoстoи 5 мин гo исплaкнaв сo шaмпoн џoнсoнс зa децa и сегa е чистo
Од Веро Џамбо ако си од Скопје или ако наминуваша во сет одат 2 и двострани се аголната четка + мала четка за руменило ама ја си ја користам за разни намени и аголна четка за прецизно нанесување на сенка + апликатор, мене ептен ми вршат работа имам 3 сета купено до сега. Еве да видиш каква е дали таква бараш оди на видеово на 2 минути и 50 секунди
Фала ти, се мислам помеѓу https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.ne...0147463394129_62704134_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9 И http://img5a.flixcart.com/image/bru...sh-brush-49076-original-imae2gsmdf2phbfa.jpeg Се надевам не им се крути четките на овие
ова е четка за нанесување на маска од орифлејм но некако на сликата ми личи и како добра четка за пудра.. ако ја има некој може да ми кажете дали со неа може да се нанесува и пудра?
Женски предложетеми некока убава четка за сенчање.. Разнесување на сенка убаво .. ? Имам од авон една ама не става уба о сенка..
здраво, ми треба убава четка за течна пудра, да не биде од ДМ поточно од ЕВЕЛИН, ја имам и е катастрофа, некоја што нема да се стврдне ... и да не биде како за мачкање, туку округла.. и колку се цените?
За сенка има убава од Аура, 150 и нешто или помалку денари е. Дуо четка се вика, има два краја со различна намена, јас сум многу задоволна.
Девојчиња да ми препорачате убава четка за нанесување бронзер,ама да не биде таа од Аура,ја имам веќе и не ми е по мерак.
Мис имам јас ваква за течна пудра но друга фирма. Јас ја користам за течна пудра и мене повеќе ми се допаѓа овој облик, не остава траги дека со четка си ставала пудра. Битно краевите убаво ги фаќа и убаво размачкува,јас почнав редовно да ја користам што више и на неа ќе и здосади да биде постојано под вода. Пробај, инаку постојат и густи четки за пудра и таква имам пробано,но кај очите не ми фаќа убаво,а со оваа го немам тој проблем.