^^ 265, 165, 165 и 385 ден. се цените во ДМ. Ги пишав по ред, од лево кон десно. Плус/минус 5-10 ден., евентуално, не замерувајте.
^^ Мм, не знам Дејзи, и јас баш прашав во локална парфимерија во Стр. зошто толку разлика во цена, ми кажаа поскапа набавна имал. Тоа па, стварно е специфично и несекојдневно, мислам најпрактичен би бил за течните кармини ако некој не сака да се "црта" претходно со моливче.
Оваа втората на сликата е помалата за блендање или има уште помала? Јас ја имам оваа и ми е голема некако. Веројатно за помала се мисли дека има од таа, поголема не би било нормално. Ч)
Јас се подновив со четче за руменило од Орифлеим. Вака добра стои, цврсти влакна, се надевам ќе си ја врши работата. Цена 220ден, па искрено и истата ме намами да ја нарачам. И плус, целата формација со навлекување навнатре и заштитно капаче ми е супер и хигиенски.
Знам,ја имам но ти рече дека и помалата за блендање ја имаш ? Така? Јас не сум видела помала за блендање од Аура,а очајно сакам
Не сме се разбрале,ја имам поголемата четка за руменило и помалата за блендање. Јас таа втората ја викам `помалата` четка
Прочитав доста позитивни коментари за четкава на форумов и ја купив. Ја користам веќе 3 недели и сум презадоволна. И по миење на четката секое влакно си е на свое место. Би сакала да ми препорачате и други добри четки сакам да си ја обновам колекцијата,