Па што знам, јас нарчав копии од Zoeva 12 четки за 14$ и преубави се, само криво ми е што после Кинезот ги спушти на 10$. Гледај да не ги претплатиш, ако ги има истите на друго место за помалце пари нарачај ги од таму. Има доста евтини и убави комплети, сепак изборот е твој.
@Meli97 Се согласувам и јас ја имам истата ја користам веќе 2 недели супер е , квалитет одличен плус е евтина
Добро утро девојки, на моите стари четки им дојде време за заменување. Да ми препорачате некои четки во поголемо пакување пример (12,22,32..)?
Ако си во можност да нарачуваш од интернет види ги Zoeva Pink Gold на AliExpress, 12 четки се и се прекрасни. Околу 10 долари се. Обавезно види во feedback слики од производите да не се зезнеш. Мене скоро сите четки ми се од Али и сум задоволна од квалитетот.
Јас не сакам големи пакувања четки од причина што најчесто од нив само неколку се добри, останатите не вредат (ова за четките од eBay/aliexpress). Најсрдечно би ги препорачала RealTechniques, има сетови од по неколку и индивидуални. Вредат секој денар и се одлична инвестиција.
Малку ми се 12, јас имам 32 четки и сите ми се погодија но еве веќе трета година и сега почнаа да им паѓаат влакненцата. Јас сакам поголема количина бидејќи ми се потребни.
Дали некоја ги има овие? Имав нарачано од алекспрес други, ама не сум баш задоволна, само 2 од нив користам редовно. http://www.aliexpress.com/item/New-..._8&btsid=82e2acf0-927d-4e70-adc4-4bb7702bb968
Јас ги порачав пред неколку недели и не ми се стигнати сеуште. Уште кога ги видов многу ми се допаднаа, а беа и поевтини од колку што се сега па реков да ги порачам да видам какви се. Штом ќе ми стигнат веднаш ќе ги сликам и ќе напишам дали се добри
Имам јас иста таква за руменило ама е светло розева, мислам дека беше околу 200-250 не ми текнува оддамна беше
Еве го моето искуство со ебелин сунѓерчињата. Прво го купив розевото и го користев некој подолг период. Имам навика да го бришам со влажна по секое користење и така брзо го упропастив. После го купив виолетовото и ми се случи исто што и тебе. Изгледаше и се осеќаше различно, круто некако. Го баталив и пак си купив розев и супер ми е. Овој ми трае подолго време. Открив многу добар начин за чистење, иако од прво ми беше малце сомнително. Го накиснуваш со маслиново масло и го „масираш“. После му ставаш сјај за садови и го триеш, нели нежно и пазиш на нокти за да не направиш дупка. Одма излегува цела пудра шо е во него. Го плакниш со вода убаво и толку. Морам да признаам дека на неколку одење во Солун сум била во искушение да го купам оригиналниот, и колку и да го посакувам, жал ми е да ги дадам тие пари Си кажав, поарно ќе купам 10 од овие од ДМ за исти пари, сигурно подолго ќе ми издржат. Сеа може не е ист квалитет, али тоа е.