Девојки како да го исчистам четчето од тушот (Loreal).....првите нанесувања беше меко ама една вечер не сум го ставила капачето и сега влакненцата му се тврди,не е како што беше.Го измив еднаш ама со вода ми беше страв да не ми се расипи,а инаку е предобро за нанесување туш......дајте кажете ми што да му правам за да го вратам во првобитната положба
Напрскај ја четката со средство за чистење четки (ако немаш такво, и мицеларна вода или двофазно средство за вадење шминка ќе завршат добра работа), и на страна во садче или чаша направи раствор со вода и течен сапун (или уште подобро, маслена купка за тело). Нека стои така четката дваесетина минути, па потоа измиј ја темелно со млака вода.
Девојки препорачајте ми некоја добра четка за камена пудра со меки влакна и убаво да нанесува, но да не биде многу скапа
Добра четка за пудра ти ја препорачувам на Real techniques , четкиве се најквалитетни , најмеки досега што сум ги сретнала за добра цена , четкава чини 11 евра (тоа е околу 600 денари , незнам до која цена бараш) а поштарината е бесплатна , можеш од овде да ја порачаш http://www.lookfantastic.com/real-techniques-powder-brush/10644476.html
Ѕирни ги и на Голден роуз само што мене некако ми се груби влакната , или во Александар козметикс имаш квалитетни четки до 400-500 денари
Јас ја купив 270 денари пред неколку месеци, но на различни места различни цени се. Многу е мека, лесна,и многу лесно и рамномерно ја нанесувам пудрата со неа. Лесно се чисти, со средство за четки, мицеларна вода, бебешки шампон. Најдобра четка што сум ја имала до сега. Ја препорачувам.
^ Mene ovie cetki mi se cini ko cetki za kosa da se. Ne znam ko tvrdi mi izgledaat I mislam ke me grebaat na liceto Sekako deka ne e taka ama mene taka mi se cinat
Добра четка како тие погоре за нанесување течна пудра? Значи некоја средна големина. Не знам колку се добри од алиекспрес, евентуално некоја ако користи па да ми остави линк. И да биде до 250 ден. негде.
http://www.ebay.com/itm/171987659042?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK:MEBIDX:IT Моја другарка ја користи оваа четка за течна пудра дава голема покривност зашто влакната и се многу густи , ми се допадна и јас ја порачав и сега чекам да стигне
Zdravo otvoriv da ja vidam cetkava posto mi treba cetka i gledam na stranava. Hajlajterite na anastasija ama tuka mnogu eftini na nivnata strana se 40 dolari ovie original se ne sum naracuvala od tuka ama gledam ti naracuvas online se razbiras a i gledam ubava kvalitetna kozmetika koristis pa da te pozamaram i denes hah da te prasam Se mislam dali tie pred nekoj den paletata sto mi gi kaza ili ovie sto vikas ti
Не , немој да порачуваш од ибеј ништо од козметика зашто 90 посто е кинески фалсификат , хајлајтерите на АБХ можеш да ги порачаш од нивната страна нема проблем што сакаш можеш да ме прашаш
T Fala na odgovor .Gledam nesto sumjivo mi bese Ovde tolku eftino a na nivnata strana 40 dolari a Epten se ubavi ama ke si ja naracam togas paletata sto mi ja kaza ne mi se davaat 40 dolari mnogu e za hajlajter a mac karminite od kaj gi naracuvas