Можеш слободно со мицеларната на Балеа да ги чистиш. Јас ги оставам некое време во чаша со мицеларна вода, гел за туширање и вода и после ги измивам. Ако има потреба ги проаѓам пак со гел и како нови се.
И јас на применувам таа техника само јас ги оставам во топла вода и сјај за садови само тие што тешко се чистат. Го барам тоа поради малите четки кои лесно се чистат.
ne znam dali vo temava nekoj ima veke kazano ama na bitpazar gi ime site cetki i setovi sto se od aliekspress pa ako ima nekoj kupeno neka kaze mislenje za niv
Ги има да, но копија на MAC и цена од 1600 денари за 10 четки. Претежно тоа се кинески четки. Јас имам од и-беј едни од поодамна и не се марка, ми се погодија 32 четки за 750 денари. Па сега кога би размислила за нови четки тогаш би зела од Голден Роуз или Аура.
http://www.royaldermaroller.com/products/derma-roller-1-0-acne-scars Можам да гарантирам за четките што се за течна пудра, ги користам веќе 1 година, ги перам и воопшто не паѓаат влакната. Досега имам нарачано 2 комплети а ги има и поединечно...... Ги имам и повеќето на morphe како и онаа за пудра m439 i можам да кажам дека за цената па и нема некоја видлива разлика. Што и да нарачаш од овде е еџтра, плис стигаат за 2 недели...
Фала многу! Ќе си нарачам две поединечни само за пудра. Ќе може да ставиш линк, изгледа погрешен си копирала.
Јас имам купено исто ваква една од поголемите што е за пудра 150 денари имаше во разни големини.Карши Полициската Станица во дуќанот што продаваат шминки.Убава е четката рамномерно ја изедначува пудрата,мека е нежна.
Да ми препорачате добра четка за пудра во прав што не е многу скапа? И ако може слика да видам како изгледа
Oriflame, PREdobra e 170 den Jas ja koristam i za lice za nanesuvanje hajlajter i za blendanje na senkite, ima taka malku po grubi vlakna i spored mene e sovrshena, duri i si kupiv 3 za da imam vo zaliha da ne ja snema hahah