Да јас и сум презадоволна ,се нанесува со тапкање ,барем јас така научив и со малку пудра добив одлична покривност.
Па јас ова сунѓерче го добив на подарок од другарка меѓутоа имам видено во аптека беше 150 така да не верувам дека е поскапо во дм.
Пудра со што нанесувате четка сунгер прсти..? Со што е најдобро според вас..Имам пробано и со четка и со сунгер но не сум баш воодушевена од сунгерчето а четката ми се разретчија влакната..Па предлог за некоја добра четка..?
Јас сега скоро купив четка за течна пудра од Авон, а претходно имам пробано и со сунѓерчиња, но сепак на крајот најубаво ја нанесувам со прсти Мада и пријателка шминкерка истото ми го потврди, дека најпрецизно си ја нанесува со прсти. Џабе пари фрлени
Откако земав силиконски перничиња се откажав од нанесувањето пудра со четка. Со силиконсково користам 3 пати помалку пудра количински, целата пудра ми останува на лице наместо на четката, перничето лесно се чисти така што нема собирање прљавштина и бактерии... мислам дека веќе нема да пробам ништо друго. Ако сакаш да ги пробаш, мислам дека кај нас по продавнициве треба да се околу 150 денари, а ако не ти е проблем да почекаш, од Ebay или AliExpress можеш да ги купиш за помалку од $1.
Па ете баш првиот коментар на странава има слика со силиконско перниче од Ebelin Инаку јас моите ги имам порачано од Ebay и се вакви, Спојлер: слика а можеш сама да си побараш со каков принт сакаш, само на Ebay или AliExpress пиши silisponge
Од DM, јас имам веке неколку месеци, мислам дека беше околу 200ден и презадоволна сум, не се секавам точно на фирмата ама мене ми е подобро и од орифлејм.
Ако е виолетовиот сунѓер на Балеа, го купив и не сум баш задоволна.. Ќе го земам деновиве розевиот на Аура
Не е на белеа, зелено беше моето некоја друга фирма, ич не ми текнува, знам дека имаше и на белеа и овој беа едно до едно ставени. Ја фрлив опаковката затоа незнам. Ебелин мислам дека беше
Хахаха мислев на Ебелин а сум пишала Балеа имаше и зелено, но јас го земав виолетовото.. Сигурно се различни фала сепак
Со четка некако ми е најубаво би пробала и со силиконско перниче , а од сунѓерчињата се откажав , го имам на Аура ама не ми се допаѓа
Јас сум задоволна од сунѓерчињата на Ebelin. Сум имала зелено и виолетово и зеленото ми изгледаше некако помеко и повеќе се зголемува кога ќе се намокри.
Со оваа четка , Blush 32 , ја имам купено пред 4 години и и нема паднато влакно , од Александар козметикс околу 500 денари на блогов е споредена со таа на РТ http://www.leprettiness.com/index.php/2014/11/18/uporedna-recenzija-real-techniques_18/