Јас оваа погоре на real techniques ја нарачав од iherb.com и ми искочи 241 денар со тоа што користев некој купон што го изгуглав за попуст. Предобра четка, за 2 недели ми стигна во Скопје. Ако се потрудите малку за купонче и ви се чека нарачајте си ја.
Јас ја имам оваа на Аура, ја земав од ДМ, ја користам можеби две години и сум задоволна. Иста е како кога ја купив. Плус двострана е, што мене ми е голем плус.
Јас нарачав околу 5 вакви од алиекспрес треба да ми стасаат кај и да е. Ако сакаш почекај, мене ми се видоа одлични зашто имаше многу коментари.
Не се сеќавам искрено бидејќи беше одамна, ама мислам околу 180. Како и да е, не е повеќе од 200 ден.
Девојки, прочитав дека во Анабела донеле четки од Real Techniques дали има некоја инфо која цена се сунѓерчињата? Фала однапред
Јас. Многу ми се допаѓа, слично е по текстура со она на Орифлејм иако е малку погусто и потврдо, супер си ја врши работата. Во споредба со виолетовото на Балеа што го купив пред ова на Аура, на Аура е 10000000 пати подобро. Вреди за 165ден, планирам уште едно да си земам додека трае попустот во ДМ.
Јас го имам , задоволна сум , само што не го користам многу често. Го користам најчесто за сетирање на коректорот
За нанесување на течна пудра ја користев оваа четка од Ebelin. Бев презадоволна од мекоста на влакната (кои инаку се синтетички), како и од самото блендање на пудрата. Не упива од самата пудра, а и процесот на нанесување со оваа четка е релативно брз. Голем минус за трајноста, веќе по неколку миења на четката, влакната почнаа да паѓаат.
@buba4e89 Има една добра на орифлејм. А низ форумов ја фалеа од Импала, мислам дека тие со шифра 2 и 10.