Ги земав овие три , за сенки (за блендирање) , за бронзер и едната за течна пудра . Пред еден месец ги миев со сапун и им ставив малку маска да се меки влакната ОДЛИЧНИ СЕ , ниту им паѓаат влакна . До сега од четките не essence сум презадоволна
Линк и селење од добар сет четки од алиекспрес со добро влакно. Реално не ми се даваат пари за сет или поединечно за некои од кај нас некоја марка или без што.. таму за 3 до 5 евра имаме сет од 9 до 15 модели... фалаа позз
Ima li nekoj naracuvano cetki za sminkanje od ovaa strana. Set cetki po solidna cena gledam ima.. ama nez kolku se dobri.
Фејк се, ма да мене не ми е ни битно тоа, ама да си знаеш дека исти сетови можеш да најдеш и на Алиекспрес, дури можеби и за помалку од 700 денари. Барем не се занеле со цената, не е лошо цел сет за 700, ама верувај дека можеш да најдеш и поевтини а добри, особено ако воопшто не ти е битно каков бренд се четките. На Битпазар ги има истите сетови, мислам дека се поевтини, па можеш да видиш ако те носи патот натаму. Мене ептен ми се погодија сите четки нарачани од Али, од таму редовно си купувам четки за блендање, за тие 2-3 долари имаше по 3-4 четки во сет и испаднаа одлични.
Voopsto ne mi e bitno dali se marka ili ne.. ne se ni sminkam mnogu no taka bar da gi imam za vikend... moze li da mi ispratis link od kaj so poracuvas od aliexpress?
Тогаш би ти завршиле работа, а ако се слични како некои од Али, би требало да се добри за шминкање. Немам искуство со нив, па не ни би можела да искоментирам нешто што би ти помогнало. Од овде имам нарачувано четки за блендање и навистина се супер. https://www.aliexpress.com/item/Out...277.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.2f2c4c4dLIL1iO А тие што ги користев за пудра и руменило се сличен таков дизајн, само селерот од кој нарачував ја затворил продавницата па не можам да го најдам. Ама истиот селер од линкот погоре гледам го има истиот сет што го нарачував јас. https://www.aliexpress.com/item/Out...4.0&pvid=5b21ede0-eeff-4337-a9a2-33400e433f7f Гледам има шипинг, сигурно ги има и кај некој друг селер без шипинг. Четките најмногу ми се погодија од сите што сум ги нарачувала, таа за пудра уште ми е функционална, а ја имам измиено сигурно преку 100 пати.
Барајте ги на Aliexpress Jessup четките, копија се на Sigma. 3 години ги имам влакно не им е паднато, а се ептем евтини а квалитетни.
На Али Експрес имаш стварно преубави. Јас ги имам, има околу 20 четки за се и се многу меки и не пуштаат влакна. На Аура исто се убави и во џамбо имаше некои сетови поевтини, а убави.