Од алиекспрес користам супер се а и ич не се скапи. За 300 денари 12 четки во различни големини добив
10pcs Rainbow Makeup Brushes Set Synthetic Wool Professional Foundation Brush Set Shade Eyelash Brushes Makeup Contour Kit http://s.aliexpress.com/aeyYzqUj?fromSns=Copy to Clipboard јас овие ги корстам од али и сум супер задоволна.
Има ли некој пробано во микро да го исчисти сунгерчето за нанесување пудра.?Гледав туторијали ама некако ми е страв.
Доколку пред тоа не земеш сама да со го измиеш , микробалната нема баш да помогне. Јас лично сунѓерчињата прво на тврд сапун ги мијам најлесно ми е така , и после во микровалнс за дополнително да се исчистат и да им се врати сјајот
го нема сега во каталогот а другите кај можи да ги најдам ? и дали можи да ми пуштите линк од али експрес што имате порачано од некои четки и да сте задоволни ?
Od tie so povekete znaete za ovie raboti.. molba da mi kazete koja cetka za sto e... aber neam od ova a poklon mi se
RT четките и сунѓерчето ги има во Анабела парфимерија и Космо тинекс јас од нивните четки сум многу задоволна , може се поскапи ама нема да падне ниедно влакно и ќе ги користиш со години.
Првата мала од лево ти е за веѓи како о чешелчето , другите мали за сенки ти се. Првата голема од лево ти е за сува пудра , таа до неа за брознер и третата за течна пудра.
@delevingne види и на wet n wild многу е убава четката,мене на Аура ми е преголема оваа е таман и убаво бленда
Овие 3 ги имам од MAC веќе 2 год. предобри се влакно нема паднато од нив и мислам дека уште 5 год сигурно ќе ги користам Најдобро вложени пари хаха. Посебно 217 за блендинг е најдобра и најпозната во светот. Другите четки ми се од Аура, Импала, Ебелин, но и ти ќе ги сменам за MAC за брзо време.