Од четки за пудра, руменило, бронзер во пакет какви би ми препорачале? Освен Аура, Вет ен вајд бидејќи ги нема тука тие брендови.
Јас имам купено неколку и сум прилично задоволна. Убави влакна, ги перев - не изгубија ни форма ни мекост, убаво аплицираат....
За овие не знам не сум ги пробала, ама многу би ти го препорачала од wet n wild сунѓерчето розево (има и по две во паковање портокалови се ама не сум ги пробала) ептен е меко до сега највеќе ми се погоди од сите
Јас цело време ги користам на Ebelin, задоволна бев ама ги видов овие новиве па си реков дали да сменам
Јас па тие не ги сакам, многу ми беа тврди некако и ми впиваа пудра ептен. Прво океј ми беше на аура, ама од кога го земав ова не си го мењам многу е мекано А за овие ако пробала некоја друга членка може ќе каже мислење Е за ова зборам
Дасе надоврзам на темава сунѓерчиња, редовно нарачувам од овие и многу сум задоволна. Меки се, кога ќе се натопат три пати се зголемуваат и доста се издржливи. Ова е за оние кои сакаат да почекаат 2-3 недели
Откако се изгорев со тоа на Ебелин, сега единствено би земала некое ефтино од алиекспрес. Тоа на Ебелин го купив околу 350 ден, а е премногу тврдо, буквално се слуша како да се маваш по лице. И после еден месец не омекна, џабе му давав шанси.
Не знам искрено, јас моето го купив лани пролетта мислам, розево е. Не издржав и нарачав. За помалку од 200 ден нарачав 3, бидејќи така имаше попуст. Два типа земав, доволно е едното да се погоди.
Го имам и белото супер е ..исто наредно пробај го и бордото нема да згрешиш пиши кога ќе стаса како си задоволна
И јас нарачувам од алиекспрес, и тоа кој селер ќе ми фати око. Досега се погодувале. Претходно од парфемерија земав, воопшто не ми се допаѓаа, тврди и кога ќе го изводенеш малечко останува, не се шири, ниту омекнуваше.
Јас имам на Аура и многу сум задоволна, редовно ги перам ни влакненце не им паднало. За цена знам таа најмалечката пуфнаста за блендирање сенка за очи ококу 180 денари беше, другите поскапи сигурно..
И јас се мислев за Аура. Имам една од Аура за блендање сенки и многу ми се свиѓа. Мислам да си земам уште некоја.