@Antebellum готово, ме купи , фала за убавото објаснување, и јас ќе купам, ама откако ќе се вселиме. Од други членки искуство, ако бркаат сите работа да не има некој и поевтин од 5000, а добар?
Нема потреба од средство, парочистачот сам по себе одлично чисти. Е сега немам искуство со овој што го зборите, јас имам на Kaercher веќе 4 години, одличен е.
Ништо не ставам, само си купувам дестилирана вода и терам. Мене прескап ми беше Карчерот, овој ми е 5 000 денари а вршат иста работа.
И јас купи ефтин тече жешка вода од цревото и се изпопарив Го фрлив и земав керчер Сеа сакам од нив правосмукалка за чистење/перење теписи гарнитури да земам
Здраво девојки Дали некоја од вас го користи ровус чистачот на пареа од топ шоп? Како сте задоволни и дали може да се користи за ламинат и паркет?
Искра, 5000 денари со две години гаранција. Нека тера две години ако се расипе ќе купам нов, колку трае-трае. Јас не можам да дадам над 20К денари за чистач на пареа, толку ми е чергата. Засега сум презадоволна!
Јас на Искра ги гледав уште кога беа 3.000+, во Крусел во Бисер. Не знам дали се уште постои тој Крусел, имам купувано и фен од таму.
Vo Setec ima akcija na mn.proizvodi, megu drugoto i na parocistaci. Dali nekoja od vas go ima koristeno ovoj model da spodeli iskustvo?
Со вакви парочистачи прозори не се чистат, да знаеш, не смее да се крева нагоре. Ако ти е само за подови, ок, може. Лично искуство немам.
За подови ми е претежно, може и плочки, гарнитура, за прозори немам намера да го употребувам. А зошто не смее да се дига инаку?