Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Членка за која сте имале погрешно мислење

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од maca99, 30 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Бидејќи темава е за членки за која СТЕ ИМАЛЕ погрешно мислење, а не ИМАТЕ, имам впечаток дека само си сакала да го изразиш негативното мислење за мене и тоа ти си требала да го направиш по ЛП. А бидејќи причината за лошиот впечаток е еден коментар на кој и не се сеќавам во тема НОКТИ, не ни знам што би ти пишала по ЛП.

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Rozich

Rozich Популарен член

Се зачлени на:
    16 јуни 2010
    Пораки:
    1.194
    Допаѓања:
    1.092
    Lilit,на почеток кога се зачленив,толку ми беше позитивна,интересна што од сабајле секогаш кога ќе се пуштев на форумот,прво одев во нејзините мислења и ги читав од збор до збор.
    Но сега,премногу се има променето во моите очи.Иронија и сарказам има буквално во секој пост.
    Имам чувство дека се претставува како една личност а всушност е сосема друга.

На Lella, Divinebutterfly, creshicka и 8 други им се допаѓа ова.
  3. smiley22

smiley22 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2012
    Пораки:
    670
    Допаѓања:
    350
    Е баш сте ми ја погодиле темава :lol:
    Да,на почетокот имав погрешно мислење за Shelea.Ама мн ме нервираше со нејзините мислења (некои,не сите :D ) онака ми делуваше мн лошо како лоша личност.Но сватив дека е мн весела,интересна,забавна и позитивна личност! :) :)
    И за JoxyTheFreak имав погрешно милсење.На почетокот ми изгледаше несозреано детиште,кое незнае што пишува низ темиве.Ама ете гледам дека сум била грешка,(се извинувам :) ).Сега ми делува како мн интерсен и ми е мерак да ги читам неговите мислења...! :D :)

На Shelea и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  4. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.088
    Јас нигде не се најдов. :D

Инаку имав погрешно мислење за Џокси, ме нервираше во модни критики, незнам зошто..Сега ми е супер. :D

На Alesii и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  5. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    18.923
    Допаѓања:
    81.201
    Обично кога некој/а ми „упаѓа“ во око, било од позитивен или негативен аспект, мислењето си останува тоа ТОА. Ретко кога сум сменила мислење, бидејќи обично првичното кое го оформувам никогаш не ме излажало. :D
    Не би да навлегувам во детали, бидејќи пред сè, тука на форумов немам влегувано во конфликти со ниту една, па би сакала така и да си продолжам.

А и не дека ме нервираат како личности - не познавам никој/а за да судам, ама ете, ме изнервирал некој напишан пост, сум превртела очи (неретко), што сметам дека е нормално, бидејќи сите сме различни и ептен е очигледно дека веројатноста сите да се согласуваме со сечие мислење е речиси еднаква на нула.

6. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994
    Ах бре луѓе, ами тоа е, ќе се управиме-закривиме.. :rofl:

Јас пак не сум била изиритирана од никого на форумов, ве читам, можеби не се сложувам со одредени мислења, но, сите си имаме добри и лоши страни, и не може сите да се сакаме подеднакво, ама нема некоја форумџика што би предизвикала тука да премрчам за нејзе, или да кажам дека ме иритирала па дека сега сум сменила мислење. :)

Дали дека не сум толку активна па ме нема на темава, али што е, не знам, само на арно нека е :rofl:

7. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Имав за JuLleE позитивно, ама од сега натаму имам многу негативно мислење.

На manja666 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    За Сноу Квин.
    Прво не сфаќав зошто некои ја напаѓаа,додека не ја сретнував активно по темитеи додека не приметив дека мора да е последна со коментар и мора да е по нејзино па што сака нека е :!: Имам мислење дека форумот го сфаќа премногу сериозно,дека сака да е прва тука,секаде дава одговори,дури некогаш и си мислам дека не спие :tmi: Навистина ми се смени мислењето,особено денес коментирав во една тема,си кажав мислење а она одма врати неколку пати .Дури некогаш и нападно ми делува :(

На Ognenija, Annath, lolyta777 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Неможам да издојам ниту една,секоја има свое мислење и свој став,но можам да кажам дека има интересни кои сакаат да привлечат внимание(погрешни мислења).........за мене нема значи ова е форум кој децидно мене ме релаксира и споделувам мислења па дури и совети .........Феминкиза мене сите сте супер..........поздрав

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Лилит ,уште една на список :P Мислев дека е лошка,а сега ми е една од омилените :)

На JoxyTheFreak, Elennaa и Lilit им се допаѓа ова.
  11. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Па незнам баш која да е кажам...ама и да знам не би кажала име...сепак можеби ќе се навреди и токму затоа не ми се допаѓа оваа тема. ;)

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Имав за Цигарче многу негативно мислење зошто се имавме спречкано во една тема, ама откако прочитав некои доста содржајни мислења од неа го сменив мислењето, мислам дека е стабилна и скромна, девојка на место. :up:

На cigarce му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Sarasweet

Sarasweet Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јануари 2010
    Пораки:
    321
    Допаѓања:
    150
    За повеќе членки сум имала "погрешно" мислење, читајќи нивни мислења, иако не сум контактирала со многу форумџики на чат или преку лп.

Но сфатив дека тоа погрешно мислење ми е моментално кај сите, бидејќи сум се нашла во ситуација кадешто ќе прочитам нечие мислење во некоја тема и ќе си речам "што и се дешава сега на оваа", најверојатно поради тоа што јас сум имала различно мислење од нечие пишано, но подоцна читајќи во други теми сфаќам дека за некои работи сме имале исти мислења.

Такада сите форумџики ги "гледам" (читам) на ист начин. :) Не е ни возможно сите да имаме исти мислења и интереси.

Тоа е, еден куп жени на едно место. :lol: :lol:

На CharmedGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Оф-топик бре луѓе, ама од кај знаете вие дека некој овде се прикажува различно од тоа каков е во реалноста? Можеби не го знаете добро, не е во ред така да зборувате дека некој различно се прикажува овде. Јас ќе тргнам од себе. Со некоја ептен блиска другарка се чувствувам баш онака океј, опуштено, кога сум со некои кои не ми одговараат или кои прв пат ги сретнувам сум срамежлива и повлечена во себе. Треба ли некој што ме знае како срамежлива и повлечена да пише овде дека не се претставувам во вистинското светло? А, овде сум баш опуштена и можам се’ и сешто да пишувам. Мислам, глупости се тоа.

Да не биде мислењето офтопик ќе кажам само Сноу Квин и тоа од лошо кон подобро. Е така.

На Miss.Ricci, FortuneTeller.xD, ljubam и 16 други им се допаѓа ова.
  15. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.088
    За Каша, мислев дека слуша подобра музика (за мене подобра), ама не било така. :)

16. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    За сесилија мислев дека се препукува само со сите ама испадна не е така кога видов неколку нејзини мислења во една тема :)

17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.649
    Допаѓања:
    6.508
    За Памелче. Од полошо кон подобро инаку. :)

На pamelche му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Создаваш мислење за некого според музиката која ја слуша? [​IMG]

На Alesii, simon4etooo и cinderella5 им се допаѓа ова.
  19. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.088
    ^ Зборам за музика. Мислев дека слуша друга, а не создавам мислење за човек според музиката. ;)

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    И сега ова како да го преведам?
    Од добро кон лошо ти се сменило мислењето, или обратно? :wasntme:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.