Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Членка за која сте имале погрешно мислење

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од maca99, 30 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.135
    Допаѓања:
    156.154
    ^ Глеаш каква си,одма се препукаваш! Збор да не ти каже човек,одма прашања! |( :wasntme: :D

На JoxyTheFreak, mims-89 и sesilija им се допаѓа ова.
  2. Stoimenovska

Stoimenovska Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    916
    Допаѓања:
    2.182
    Lilit... од почетокот ми беше интересна, потоа го сменив мислењето кон полошо.. но сега добро е :)

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    Од лошо кон добро. Всушност како да се навлеков на тебе и сега сите твои мислења ги читам се опседнав. :$

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Lining

Lining Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    185
    А ова како да го сватам јас ?? :|

5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.135
    Допаѓања:
    156.154
    Па као заебанција меѓу мене и Сесилија која нема врска со тебе,ама сериозно... :D

На Alesii, JoxyTheFreak и sesilija им се допаѓа ова.
  6. Madonna

Madonna Истакнат член

Се зачлени на:
    6 декември 2009
    Пораки:
    156
    Допаѓања:
    148
    Е баш сум размислувала на оваа тема..за многу феминки ми се менува мислењето затоа што нели тука можеш да судиш и проценуваш само според тоа што ќе го напишат како став или мислење..
    Ама некако најдрастично ми се сменило мислењето за една членка -Shelea..се разбира од полошо кон подобро :lol:
    На почетокот ми изгледаше како некое невоспитано дерлиште :tmi: ..но само врз основа на едно до две нејзини мислења..за да откако ги читав понатаму некои нејзини мислења..а и, и ги проанализирав постарите мислења :o ..укопчав дека се работи за многу интересна, high интелигентна личност..со колоритен стил на размислување и пишување.. :)

На Bitter-Sweet и Shelea им се допаѓа ова.
  7. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Срцки сте бе, јакичко! Да не беше Сноууу немаше да ве читнам, ја подзаборавив темата.. ама ете Сноу да си жива здрава и активна..

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. danniela5

danniela5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2011
    Пораки:
    1.308
    Допаѓања:
    881
    funkygirl :tmi: Од полошо на подобро :)

Едно од првите мислења на форумов и беше во образование. Не се сеќавам точно во која тема. Имаше напишано нешто во смисла дека има одличен успех и е спортист. Па за да се биде НАЈДОБАР меѓу своите другари треба да се откаже од повеќе работи како што се излегувања навечер и сл. И мене ми пукна филмот бидејќи погрешно ја сфатив :D Ми се чинеше дека се фали. А таа непротив. И вратив на темата дека е глупаво да се мисли дека си најдобар и со тоа да се фалиш меѓу своите другари бидејќи доаѓа само како фалење. И уште и напишав и од најдобриот има подобар. После имаше мислења што ми се допаднаа и сфатив дека грешам и всушност Фанки не е разгалена туку се труди да успее во животот .

Имам за 2-3 членки од подобро на полошо сменато , ама во друга прилика :)

9. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Погрешно мислење за Special.Someone.(Иако се зачленив пред еден ден,сепак мн теми од форумов ги читам скоро година и нешто.)Ама отсега ке знам дека добрите/лошите мислења нетреба да ги сватам одеднаш додека не разменам со таа личност барем збор-два. :)

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Special.Someone

Special.Someone Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    943
    Допаѓања:
    635
    друг пат ние ќе си 'трачариме' :lol: т.е. разговараме јас онака ти пишав порака бидејќи се дружам со едни 2 девојчиња емки-кремки па мислев да не сме си се нашле другарки на форум ама нема врска
    позз до тебе :* :f:
    иначе да не бидам офф топик:освен тоа што беше порано кога се зачленив имав лошо мислење за старбакс но тоа веќе оддамна го нема за сите вас имам позитивно мислење сите сте исполнети со позитивна енергија и сакам да ве читам најмногу го сдк никогаш не сум ве видела онака негативно настроени кон други феминки супер сте си :f: :f:

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Emche-kremche

Emche-kremche Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    106
    Допаѓања:
    112
    Не ме свати погрешно нели? Сакав да кажам од лошо до добро мислење,не обратно.И после сватив дека за нив (можеби) имаш лошо мислење,па затоа така ме праша.А можеш другпат кога сакаш да ми пишеш порака.Позз до тебе. :) :*

На Special.Someone му/ѝ се допаѓа ова.
  12. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Веќе 2-3 дена се мислам да и’ пишам во инбокс, ама не знаев точно што и како, па решив тука. Нема да спомнам име оти ќе се препознае. Повеќето од вас знаат дека имав жестоки расправии со неа пред година дена. Мислев дека е некоја си дигната, што сака сегде да се меша, а и јас па сум такво зачинче што секаде се мешав(м), барем порано. Се’ што напишеше и реплицирав: Не е така, вака е, бла, бла, како можеш оваа да ја сакаш , оваа да не ја слушаш, за оваа да велиш ваква е итн. Иако пиша едно мислење со кое ме навреди, сепак не сум до толку злопамтило и кога видев дека прашала нешто, а јас знаев за тоа, секогаш и’ одговарав. Едно време ја ставив во непријатели, ама од време на време и’ ги ѕиркав мислењата. :$ Понекогаш, во тие мислења што ги читав, се пронаоѓав, ама пусти мој инат магарешки не ми даваше да го признаам тоа. Да не должам, мислам дека е една супер девојка и стварно ми е жал што имавме некои недоразбирања и што паднаа навреди, признавам дека и јас сум виновна од една страна, ама не е важно тоа. И така. :)

На Kasha, BlackSwan5, crazylady и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. rici.aaaaa

rici.aaaaa Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2012
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    3.403
    Имам постирано еднаш на оваа тема и реков никој сите се супер,но сега сум и на друг форум,таму забележав драстична разлика за разлика од тука
    таму кога се зачленува нов член веднаш сите комуницираат,тој не мора да се обидува да биде прифатен,или да ги фали некои членки кои се познаваат,или другарки од школо и да не набројувам понатаму.... како тука....како на пример некоја феминка била од почетокот па шо има врска од кога е....
    важно е што постира
    кога направив споредба богами.......
    има доста членки кои заслужуваат да ѓи напишам,но мислам дека не е ни важно
    поважно е што ке си ги поздравам во С.П оние кои навистина имаат оставено впечаток и интересно ми е да ги читам нивните мислења

На baby-star, thelittle17, I.love.your.lips и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Alesii

Alesii Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    841
    За Реибоу...
    Ептен ме нервираше на почетокот кога ме опоменуваше,ми заклучуваше теми и ми бришеше мислења...Ама сфатив дека не е толку лоша личност и дека е праведна бидејќи ако не постапува така ојде цел форум.. :*

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  15. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Најпрво не ја приметував, се спречкавме во една тема и ја приметив. Таман ја заборавив, бидејки небитни фејсови не памтам, и пак ме закачи во друга тема овој пат и пак ја приметив. За најзини 14 години- огромна муцка. Ах, можам само да замислам како им е на мајка ти и татко ти :worried: hrcace, да се правиш дека се знаеш, и да цитираш за без врска на форумов за да се направиш интересна, не успева. Добро ти рече Дволичен во една тема, не ми текнува која беше, да им се вратиш на куклите и симпатиите од прво до четврто одделение.

На Divinebutterfly, Thebestone и Dvolicen им се допаѓа ова.
  16. LittleFairy

LittleFairy Популарен член

Се зачлени на:
    30 април 2012
    Пораки:
    1.427
    Допаѓања:
    1.935
    За Chocolate.me (мислам дека така и беше никот) Коа ми пиша на тоа што пишав за авионот, ја сватив како премногу строга, се заплашив некако , дека сеуште нова, си викам, леле што ке беше ова, ако почне да се кара, абе се тресев и си реков, не требаше така да пишам со толкави букви, ама подоцна со мислењата сватив дека не е таква како што ја замислував, дека е подобра и помила личност. Сега јавно и тука и се ИЗВИНУВАМ заради тоа и се надевам дека нема да се лути :$
    Сори Chocolate.me, нова бев, и уште “не зрела’’ за форумов. Сеа повеќе ја сватив поентата на сево ова... :$
    I'm so sorry [​IMG]

На Chocolate.me му/ѝ се допаѓа ова.
  17. mihaela.barbi

mihaela.barbi Нов член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    139
    Јас сум поборник за тоа секој да има можност да си го каже сопственото мислење, па макар да е тоа дијаметрално спротивно од моето. Јас форумо го сваќам како место за дискусија на одредени теми а не како агенција за дружење и наоѓање на нови пријатели, па затоа и немам формирано мислење за ниту една членка поединечно. Единствена забелешка ми е тоа што има многу машки со женски никови кои тресат зелени во одредени теми но тоа неверувам дека некој би можел да о изрегулира докрај. И, уште една забелешка да се посвети поголемо внимание на модераторите да не се бира било кој туку да се направи и обука и да се почитуваат правилата на форумот да нема вулгарности, говор на омраза, да не се навредуваат останати членови а не да се бршат мисења само затоа што нечие мислење не му се допаднало на модераторот или можеби не ја разбрал/а суштината. За среќа јас досега сум немала такви спорни моменти освен 1 но еве и тој ќе го занемариме и ете да се вратам на темава имав лошо мислење за модераторите но во последно време го сменив кон позитивно. А нивното добо работење не е само од полза за нас бидејки ке може да се развие квалитетн посетеност, туку и за самиот сајт од приходите од реклами.

На Danilela му/ѝ се допаѓа ова.
  18. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    За Лилит имав грешка мислење.
    Ја сметав за дрска и безобразна.
    Ама јас гледам дека под таа маска се крие едно фино топло жениче! :)

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  19. I.love.your.lips

I.love.your.lips Популарен член

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    746
    Допаѓања:
    970
    The same :!:
    Прво се беше во ред додека не почна да праќа лп и да брише мислења. Ама после реков ок ај ќе биде добро но сум се излажала. Избриша тема која не беше дупла ко божем нејзе и било и од тогаш пак почна.
    Сепак јас мислам дека таа не беше лоша се додека не стана админ од кога стана се издвои од сите и не и текна дека и она беше обична членка пред да биде админ.
    Мимс и брези-Нешто во една тема не се согласувавме ама почнав да ја читам и дојдов до заклучок дека е прекрасна. Се се смени за 360 степени и да сега обожавам да ја читам. :*

А постојат и членови за кои имам преубаво мислење, сум контактирала со нив и си ги сакам и си ги поздравувам редовно :*

На RainBow му/ѝ се допаѓа ова.
  20. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    1.714
    Допаѓања:
    5.090
    dragan4eDR

Развив антипатија и алергија на нејзиното хоби.Индиски or whatever серии.

На simon4etooo му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.