Форумџика на годината

Членка за која сте имале погрешно мислење

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од maca99, 30 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    за Angel-Adriana, мн беше мноогу лигава и дигната :lol: , некако стално ја среќавава со мислења (паа парфемот ми е шанеел, има 3543548 фустани во гардаробер и 36848 пара штикли : |( ....)Мислев дека сето тоа го пишува од лигавење :talk: а не оти навистина има помириснато шанел парфм :!: .
    Но го сменив мислњето за нејзе, сега ми е мноогу искрена и слатка :hug:
    позз Адриана :*
    Исто така и за сноу квин имав негативно мислење , мислев дека и е прекуглвава од новите феминки |( , воопшто немаше трпение во нејзините мислења на прашањата од новите зачленети :@
    но и за нејзе го сменив мислењетов :hai: ...
    позз и до тебе Сноу :*

На Snow-Queen и Angel-Adriana им се допаѓа ова.
  2. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Snow-Queen. На почетокот кога се зачленив на форумов често ја среќавав низ темиве и мислев дека е премногу арогантна, дека се прави сезнајка, бидејќи на секое прашање имаше одговор, на секое мислење мораше да реплицира :D И јас забележав дека со новите форумџики нема трпение. Ама :!: во последно време гледам дека е многу мила личност, емотивна, пријатна, услужлива ;) Сноу, најголем поздрав за тебе. Гледам дека деновиве ретко те има на форумов, оправдано :lol: уживај во моментите :*

На feminium, Snow-Queen и simpaticnaa им се допаѓа ова.
  3. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902

Исто....а си мислев дека е фина :| . Ааа и lella се спречкавме нешто во една тема и си мислев дека е дигната.....али почнав редовно да ја читам и мисалм дека е фина :) ..... поздрав до неа
    :*

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    И сега сфати дека уствари стварно има шанел парфем. :)

На sparklie, Rose96, LaBella и 9 други им се допаѓа ова.
  5. feminium

feminium Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2012
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    1.738
    Па не баш така- парфемот беше само пример иначе сватив дека уствари не е лигава и дигната ;)

На Angel-Adriana му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.322
    Допаѓања:
    28.991
    Мноогу погрешно мислење за РеинБоу... - Но видов дека форумот не функционира без неа, и дека има навистина добар стил на размислување, па си го сменив мислењето :D
    А, да и за Лилит, исто и Тенкаи.. (се некои модераторки)
    Лилит затоа што имав само 2 мислења од неа прочитано, и и двете беа дрски и доста навредливи.. Ете затоа.. А се сложувам и со swrcii, (тоа што го пишала не дека сум имала грешно мислење)
    А Тенкаи ми беше некако одбивна, и не сакав да ги читам нејзините мислења, но сепак сега повеќе ја почитувам од порано :!: :)

А ја мразев levely затоа што не ја сакаше македонската репрезентација, ама сега сме смирени :D

Јас сум всушност Д принцес, ама не знам зошто сум ти оставила лош впечаток.. :?: :$ Баш ми е жал за тоа ;( Ама важно сега веќе не мислиш така зар не? :D

7. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Не сега погрешно мислење, туку едноставно со тек на време успеав да ги видам во многу поубаво светло од порано:

RainBow и Snow-Queen.

И за двете кон мноооогу подобро.

За RainBow мислењето не го оформив од шо ја пратев, туку искрено од муабетите и контекстите во кои другите ја спомнуваа. Немаа некое големо влијание врз мене, ама штознам, дали дека не сме се дружеле многу често во исти теми (пример во категорија Брак), па ете не сум имала друго средство за дознавање и запознавање во вистинско светло. Всушност не ни имав некое негативно мислење за неа. Можеби заради тоа и сум била некогаш неправедна кон неа (за што си се извинувам однапред доколку било така). Од пред некој месец видов колку е таа, едноставно реална, а и многу услужлива и пристапна и достапна за било каков проблем. Начитана и сестрана, како разните бои на виножитото.

Snow-Queen исто и за неа. Дали начинот на изразување, употребата на зборовите во oдредени контексти не мал број на наврати направиле погрешно да го сфатам девојчево (доколку е така, совршено ја разбирам затоа што не ретко и мене ми се случува сосема истото). Сега ми е баш симпатична.

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Dala

Dala Популарен член

Се зачлени на:
    17 септември 2012
    Пораки:
    1.512
    Допаѓања:
    1.890
    За Daуlight.
    Мислев дека е женско.

На daylight, sweet-star и Someonespecial им се допаѓа ова.
  9. Xepp

Xepp Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    428
    Чекај, машко е ?! :o Колку глупо прашање :fubar:
    Стварно ли е машко??
    Како што си јадев торта, прочитав па виљушката ми падна... Дејлајт машко???

На daylight му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

Се зачлени на:
    21 март 2013
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    239
    tessie - мислам дека си болна за внимание ,на секое второ мислење одговараш со "да и јас исто" ,со сите мислења се поистоветуваш ,случајност или она првото?! :?: .Второ обожаваш да се препукуваш а потоа се вадиш со мислења од типот "човек неможе да каже свој став,"ова е мое мислење /гледиште" а у ствари ова е твое препукување. Мислам дека треба да поработиш на тоа.

Ова го кажувам како членка од страна која никогаш не влегла во дискусија со тебе ,и која нема ништо лично против тебе ,да не помисли некој го кажувам од инает .

Сепак ова е форум секој е индивидуа тука и најмалку треба да служи за улизување,прибирање лајкови,завземање страна или пак водење инает .

NO HARD FEELINGS ...

11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    ^^ Wow, толку впечатоци си стекнала, а да не ме споменеше, немаше ни да забележам дека постоиш на форумот. :D Нејсе.

Болна за внимание? Ха, ха, ха, ама погрешно си ме проценила. Дури и ми е жал што не сум од тие таквите можеби денес многу повеќе ќе постигнев во животот. Затоа што тој кој е болен за внимание на крај го добива и може да се случи да постигне повеќе од некој кој седел во сенка а поседува повеќе квалитети.

Ако си ги сфаќала моите аргументирани мислења и ставови како препукувања, жалам, тоа си е твој проблем и недостаток правилно да ги воочиш работите, но нели рече, впечаток е во прашање, а и форум е, постојат многу ограничувања во формирање на вистинска слика за некоја личност. Ако те вреѓаат аргументи со кои јас се служам кога си го бранам сопствениот став, тогаш веројатно си човек кој не го разбира аргументот како средство за бранење на став и очигледно е дека користиш други средства за таа намена.

Благодарам и пријатно.

На Petunia-Queen, Lepaaa, Angel-Adriana и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.788
    Допаѓања:
    4.835
    Имав погрешно мислење за ОмниаВанитас. :D
    Прво мислев дека секаде се меша, се прави многу паметна ама после почнав да ја читам и увидов дека има свој изграден став и не се грижи што другите ќе речат. Браво женска! :*

На OmniaVanitas му/ѝ се допаѓа ова.
  13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    и јас првото мислев дека не некоја........али супер женска е и има лике од мене :)

На OmniaVanitas му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    И јас за една членка мислев дека е поразбрана и попаметна и човек кој со сите можи да се разбери,ама испадна дека сама себе лажела...

15. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    ^
    Што е наградата за тој што ќе погоди која е?

На JoxyTheFreak и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.013
    ^10 дена одмор летоска :D + гратис Like :rofl:

На Sanjichka007 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Нeмора да кажам,ќе си знај сама :)

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^ Дивајнче, ама не е тоа поентата на темата, ако на кажеш конкретно кој, нема поента постот.

На Snow-Queen му/ѝ се допаѓа ова.
  19. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.743
    Допаѓања:
    3.560
    Па можеби за Angel-Adriana .. :|

20. Divinebutterfly

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    2.968
    Допаѓања:
    9.980
    Добро,еве,ќе кажам,и онака не разбрав зошто се лути,што толку сум згрешила...А несакам со никој да се карам,незнам за шо толку ми замери.Се работи за Gordana10. Ете,имав многу добро мислење за неа,ама сега веќе се смена.Еве овде кажувам и повеќе не планирам да пишам никаде за неа,можеби и за тоа ќе замери,ете да не речи после ме оговараш,па нема да ја спомнувам.

На happygirl, anuskaNESTLE, Mishela и 4 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.