Членка за која сте имале погрешно мислење

Discussion in 'Кафе-муабети' started by maca99, Nov 30, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. feminium

feminium Истакнат член

за Angel-Adriana, мн беше мноогу лигава и дигната :lol: , некако стално ја среќавава со мислења (паа парфемот ми е шанеел, има 3543548 фустани во гардаробер и 36848 пара штикли : |( ....)Мислев дека сето тоа го пишува од лигавење :talk: а не оти навистина има помириснато шанел парфм :!: .
    Но го сменив мислњето за нејзе, сега ми е мноогу искрена и слатка :hug:
    позз Адриана :*
    Исто така и за сноу квин имав негативно мислење , мислев дека и е прекуглвава од новите феминки |( , воопшто немаше трпение во нејзините мислења на прашањата од новите зачленети :@
    но и за нејзе го сменив мислењетов :hai: ...
    позз и до тебе Сноу :*

Snow-Queen and Angel-Adriana like this.
  2. Nati.P

Nati.P Популарен член

Snow-Queen. На почетокот кога се зачленив на форумов често ја среќавав низ темиве и мислев дека е премногу арогантна, дека се прави сезнајка, бидејќи на секое прашање имаше одговор, на секое мислење мораше да реплицира :D И јас забележав дека со новите форумџики нема трпение. Ама :!: во последно време гледам дека е многу мила личност, емотивна, пријатна, услужлива ;) Сноу, најголем поздрав за тебе. Гледам дека деновиве ретко те има на форумов, оправдано :lol: уживај во моментите :*

feminium, Snow-Queen and simpaticnaa like this.
  3. levely

levely Популарен член

Исто....а си мислев дека е фина :| . Ааа и lella се спречкавме нешто во една тема и си мислев дека е дигната.....али почнав редовно да ја читам и мисалм дека е фина :) ..... поздрав до неа
    :*

Lella likes this.
  4. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

И сега сфати дека уствари стварно има шанел парфем. :)

sparklie, Rose96, LaBella and 9 others like this.
  5. feminium

feminium Истакнат член

Па не баш така- парфемот беше само пример иначе сватив дека уствари не е лигава и дигната ;)

Angel-Adriana likes this.
  6. Lella

Lella Форумски идол

Мноогу погрешно мислење за РеинБоу... - Но видов дека форумот не функционира без неа, и дека има навистина добар стил на размислување, па си го сменив мислењето :D
    А, да и за Лилит, исто и Тенкаи.. (се некои модераторки)
    Лилит затоа што имав само 2 мислења од неа прочитано, и и двете беа дрски и доста навредливи.. Ете затоа.. А се сложувам и со swrcii, (тоа што го пишала не дека сум имала грешно мислење)
    А Тенкаи ми беше некако одбивна, и не сакав да ги читам нејзините мислења, но сепак сега повеќе ја почитувам од порано :!: :)

А ја мразев levely затоа што не ја сакаше македонската репрезентација, ама сега сме смирени :D

Јас сум всушност Д принцес, ама не знам зошто сум ти оставила лош впечаток.. :?: :$ Баш ми е жал за тоа ;( Ама важно сега веќе не мислиш така зар не? :D

7. tessie

tessie Форумски идол

Не сега погрешно мислење, туку едноставно со тек на време успеав да ги видам во многу поубаво светло од порано:

RainBow и Snow-Queen.

И за двете кон мноооогу подобро.

За RainBow мислењето не го оформив од шо ја пратев, туку искрено од муабетите и контекстите во кои другите ја спомнуваа. Немаа некое големо влијание врз мене, ама штознам, дали дека не сме се дружеле многу често во исти теми (пример во категорија Брак), па ете не сум имала друго средство за дознавање и запознавање во вистинско светло. Всушност не ни имав некое негативно мислење за неа. Можеби заради тоа и сум била некогаш неправедна кон неа (за што си се извинувам однапред доколку било така). Од пред некој месец видов колку е таа, едноставно реална, а и многу услужлива и пристапна и достапна за било каков проблем. Начитана и сестрана, како разните бои на виножитото.

Snow-Queen исто и за неа. Дали начинот на изразување, употребата на зборовите во oдредени контексти не мал број на наврати направиле погрешно да го сфатам девојчево (доколку е така, совршено ја разбирам затоа што не ретко и мене ми се случува сосема истото). Сега ми е баш симпатична.

Snow-Queen likes this.
  8. Dala

Dala Популарен член

За Daуlight.
    Мислев дека е женско.

9. Xepp

Xepp Истакнат член

Чекај, машко е ?! :o Колку глупо прашање :fubar:
    Стварно ли е машко??
    Како што си јадев торта, прочитав па виљушката ми падна... Дејлајт машко???

daylight likes this.
  10. Nefertitii

Nefertitii Истакнат член

tessie - мислам дека си болна за внимание ,на секое второ мислење одговараш со "да и јас исто" ,со сите мислења се поистоветуваш ,случајност или она првото?! :?: .Второ обожаваш да се препукуваш а потоа се вадиш со мислења од типот "човек неможе да каже свој став,"ова е мое мислење /гледиште" а у ствари ова е твое препукување. Мислам дека треба да поработиш на тоа.

Ова го кажувам како членка од страна која никогаш не влегла во дискусија со тебе ,и која нема ништо лично против тебе ,да не помисли некој го кажувам од инает .

Сепак ова е форум секој е индивидуа тука и најмалку треба да служи за улизување,прибирање лајкови,завземање страна или пак водење инает .

NO HARD FEELINGS ...

11. tessie

tessie Форумски идол

^^ Wow, толку впечатоци си стекнала, а да не ме споменеше, немаше ни да забележам дека постоиш на форумот. :D Нејсе.

Болна за внимание? Ха, ха, ха, ама погрешно си ме проценила. Дури и ми е жал што не сум од тие таквите можеби денес многу повеќе ќе постигнев во животот. Затоа што тој кој е болен за внимание на крај го добива и може да се случи да постигне повеќе од некој кој седел во сенка а поседува повеќе квалитети.

Ако си ги сфаќала моите аргументирани мислења и ставови како препукувања, жалам, тоа си е твој проблем и недостаток правилно да ги воочиш работите, но нели рече, впечаток е во прашање, а и форум е, постојат многу ограничувања во формирање на вистинска слика за некоја личност. Ако те вреѓаат аргументи со кои јас се служам кога си го бранам сопствениот став, тогаш веројатно си човек кој не го разбира аргументот како средство за бранење на став и очигледно е дека користиш други средства за таа намена.

Благодарам и пријатно.

12. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Имав погрешно мислење за ОмниаВанитас. :D
    Прво мислев дека секаде се меша, се прави многу паметна ама после почнав да ја читам и увидов дека има свој изграден став и не се грижи што другите ќе речат. Браво женска! :*

OmniaVanitas likes this.
  13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

и јас првото мислев дека не некоја........али супер женска е и има лике од мене :)

OmniaVanitas likes this.
  14. Divinebutterfly

Divinebutterfly Популарен член

И јас за една членка мислев дека е поразбрана и попаметна и човек кој со сите можи да се разбери,ама испадна дека сама себе лажела...

15. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

^
    Што е наградата за тој што ќе погоди која е?

JoxyTheFreak and Sanjichka007 like this.
  16. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

^10 дена одмор летоска :D + гратис Like :rofl:

Sanjichka007 likes this.
  17. Divinebutterfly

Нeмора да кажам,ќе си знај сама :)

18. Hipster

Hipster Форумски идол

^ Дивајнче, ама не е тоа поентата на темата, ако на кажеш конкретно кој, нема поента постот.

Snow-Queen likes this.
  19. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Па можеби за Angel-Adriana .. :|

20. Divinebutterfly

Добро,еве,ќе кажам,и онака не разбрав зошто се лути,што толку сум згрешила...А несакам со никој да се карам,незнам за шо толку ми замери.Се работи за Gordana10. Ете,имав многу добро мислење за неа,ама сега веќе се смена.Еве овде кажувам и повеќе не планирам да пишам никаде за неа,можеби и за тоа ќе замери,ете да не речи после ме оговараш,па нема да ја спомнувам.

Thread Status:
Not open for further replies.