Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Членка за која сте имале погрешно мислење

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од maca99, 30 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. ilipili

ilipili Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2012
    Пораки:
    1.310
    Допаѓања:
    4.992
    И јас морам да се согласам со твоето мислење,не ми е јасно нејзиното однесување и игнорирањето кон нас,барем да ја знаев причината...До сега со никој не сум се скарала ниту замерила и немам таква намера,сепак ова е форум каде што сите сме различни карактери и секако дека не можеме сите да имаме исти мислења за се.Па нејзе нека и служи на чест нејзиното неразбирливо однесување и лутење без причина.И го кажав тоа лично ,па еве и јавно го кажувам истото,да не речи после збора за мене...

На Katerinceee и Divinebutterfly им се допаѓа ова.
  2. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Длабоко за извинувам за несоодветното мислење,не знаев дека е стриктно за карактерни особини.А далеку од тоа дека ги делам луѓето по физички изглед. :)

marama. Јас една година пред да се зачленам редовно го читав форумов и прво за марама стекнав мислење дека е премногу самобендисана.Со тек на време брзо го сменив мислењето и сфатив дека е премногу мила и добра личност.За нејзе сега мислам се најдобро,затоа што увидов дека воопшто не е таква за каква ја мислев :)

На sweet-star и marama им се допаѓа ова.
  3. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879

:o :o илипили бе :^) нели колески си бевте :) сто биднало :?: :?:

4. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Јас на почетокот имав многу лошо мислење за Rainbow(тоа беше многу одамна). Во скоро секоја тема ја гледав и секаде си тераше по свое и ми се причини дека е многу крената и самобендисана. Но откако после некое време увидов дека таа е една прекрасна личност која е добра, мила и доста паметна и ми стана една од најомилените феминки кои со задоволство ги читам.
    Исто така и за Hipster на почетокот имав погрешно мислење, и за неа мислев дека е крената и некоја што си мисли дека знае се и дека за се е во право. Истото ми се случи со неа, потоа увидов дека е стварно добра личност која исто така ми стана една од најомилените феминки за читање. :)

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    За Лилит. На почетокот си имав супер мислење, после тоа мислев дека ич не е таква каква што се претставува и дека пишува само за лајкови и глуми лудило. Сега си го вратив првичното мислење, ја сметам за оригинална, искрена и вистинска :) :hug:

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  6. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    Хахаха јас па баш Плавушо17 за тебе мислев дека си некоја ушмизлена фуфица :D За Оффспринг дека е тежок мрчатор и песимист, за Џули исто дека е некоја шо се мава со главата у ѕид во стилот ‘‘јас знам се и секогаш сум во право‘‘. Ама ете со тек на време сум го сменила мислењето посебно Оффспринг кога ја снема еден период ми недостигаше тука (а може вие сте се смениле не знам сепак 2 години не е мал период) :D

EDit: И за лудото исто мислев дека е тежок опортунист само нешто спротивно да има да се каже, после видов дека има баш квалитетни мислења :)

За другите уште си го имам истото мислење било да е добро или лошо

На julie77, ludoto19 и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  7. Jenniffer

Jenniffer Популарен член

Се зачлени на:
    27 март 2013
    Пораки:
    2.375
    Допаѓања:
    7.416
    За Rainbow имав погрешно мислење. Јас на почеток, сеуште кога не без зачленета на форумот кога ве читав таа ми остави впечаток на некоја дигната и самобендисана девојка. Но сега се зачленив, ја читам редовно и можам да кажам дека не е ни малку таква каква што ја мислев. Sorry :l:

8. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2012
    Пораки:
    1.068
    Допаѓања:
    936
    Snow-Queen.
    Првин додека не се зачленив мислев дека е администраторка на овој форум, бидејќи нон стоп висаше на форумот, и во сите теми ја има. Мисле дека тоа што ќе го напише, само нејзиното е точно |( , мора да е прва и последна во категоријата Свадба, а мене тоа многу ме нервира |( , последните 2 месеци, нон стоп прашува зошто сликичката неможела да ја стави во потписот |( , и ме нервира тоа што кога ги објаснува соновите, копира од други страници, најчесто од македонски соновник, абе жено веќе кога си почнала да ги објаснуваш, прави го тоа на прав начин а не да копираш, и јас знам да влезам таму и да видам што ме интерсира. И ме нервира тоа што наместо да укуца на гугл за да си види бидермајер, она сака право се на тацна сервирано |( И последно што ме изнервира е тоа што во темата Бовчи, се испокара со една феминка, која што немаше лоша намера со тоа што и го кажа, а Сноу право права пресметки како дигитрон е колку потрошила :D
    Тоа го мислам за Сноу, и толку од мене.
    Другите феминки баш се добри :)

9. VIN.diesel

VIN.diesel Истакнат член

Се зачлени на:
    23 март 2013
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    420
    Дефинитивно Трендафилка !
    Но ете мислењето променето премногу .Ми се допаѓа начинот на изразување ,како она ги гледа работите во животот и ги искажува виртуелно .Знае да им пристапи премногу искрено ,сурова е но и како добро знае да пофали :bow: (за тоа ја обожавам )..сите нејзини постови се пишани за да ја разберет убаво и да се пронајдат оние што ја читаат ,и да си ги признаат маните и грешките .ИМА и една мана :!: ,премногу е самокритична случајно или намерно :tmi: во секој случај погрешив со мислењето само за еднаш ;) другите горе доле се истите .. (оние што ги читам .. )

На Trendafilka му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.420
    ^ Самокритичноста е најголема доблест која може еден човек да ја има, посебено во ова време на фалбаџии и самозаљубеници, навитина е нешто преретко.
    Добро се додека е во граници на нормалата нели критичноста и аналитичноста, некогаш знае да се забега малку, но нејсе, јас посебно сакам луѓе кои знаат себе си убаво да си искритикуваат кога е потребно, и што знаат да прифатат крикитка, за било што и да се работи.

На Glasna и tessie им се допаѓа ова.
  11. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.012
    Lilit- Мислев дека е од оние членки што "се знаат" "сите се за нив небитни и секако деца :D ", мислев дека е крената ама многу сум згрешила. И да не се сложувам со некое нејзино мислење, она знае многу добро да го објасни тоа што го мисли.
    Со тек на време видов дека е многу реална ама реалноста ја доловува на некој интересен начин исполнет со хумор.
    Многу позитивна девојка и се надевам дека ќе ја има малку повеќе по темиве. :)

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Емоушнл може ќе се почуди, ама јас за неа имам добро мислење.
    За Лилит (дека скоро сите ја спомнуваат) ми варира мислењето во зависност од расположение.
    Всушност за повеќе членови е така, што ќе набројувам.
    Темава е малку без врска, не знам дали на некого го интересира какво мислење имаат другите за неговиот профил на анонимен форум, ама колку да напишам нешто.

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dream-Girl

Dream-Girl ☀️

Се зачлени на:
    24 јуни 2013
    Пораки:
    20.123
    Допаѓања:
    195.317
    За Morreti прво мислев дека е добра девојка,но кога видов во модни критики колку вулгарно се облекува ми се смени мислењето на лошо.
    Без навреда ;)

14. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.585
    Допаѓања:
    40.012
    Види не се чудам, те разбирам. :)
    Во момент кога брани она што сме го напишале можеме да се изедеме, ама делиме и други заеднички мислења можеме да се согласуваме 100%.
    Нема љутиш форум е, за дискусии си служи :D

На Azriel1 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.106
    Допаѓања:
    163.641
    Еве и јас искрено да си признаам, имав погрешно мислење за Summerlover. :$
    Немам пишано ниеднаш во модни критики против нејзините коментари затоа што не сакам да се замерувам, ама и мене ме иритираа одредени нејзини коментари. И поради тие нејзини коментари донекаде имав изградено негативно мислење за неа.
    Ама, сега кога ја запознав подобро можам да речам дека девојката е супер, духовита е, интересна и многу позитивна. Така што, мислењето ми се промени на многу подобро. :)

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.324
    Допаѓања:
    29.027
    Овојпат членка за која сум имала добро мислење, ама сега веќе не е така. |(
    ariela09 - зашто така се изнервозира во Анализи како да јас сум единствена која така пишувала. И ако сега ме прекорувате демек во едно мислење ме укорувала и сега јас одма се дигнав... Не е така, баш сега во Што би и кажале на форумџиката над вас прочитав едно мислење од неа. Ако треба избришете ми го мислењево, ама мислам дека е дрска. Исто како и Lilit.

17. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Не се изнервозирав, не се преовеличувај. :D
    Нема потреба да ти го бришат мислењето. Тоа си е твое мислење за мене а и не чувстувам никаква потреба за да се трудам да ти го сменам. Само сакав јавно да ти кажам да оладиш малку и да ги прифаќаш грешките кои ги правиш ти како и многуте други форумџики.

Каква е таа личност која од како ќе ја прекориш дека згрешила и дека не треба така да прави,веднаш те опишува во оваа тема како дрска членка? :?:

Како и да е,не се навредив,напротив...воодушевена сум :$

Само сакав да знам за кое мое мислење во темата "Што би и кажале на форумџиката над вас?" станува збор?

На feminium му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.324
    Допаѓања:
    29.027

Не го кажав тоа дека си дрска само за тоа што си ме укорувала, туку и за мислењето во Што би и кажале на форумџиката над вас? Дрим и не знам кој друг беше си рекоа здраво здраво, што правиш, ништо ти, и ти кажа ај ве молам! имате чет за вакви глупости. Па до душа тоа е само игра ништо посебно не прават офтопик, а од понатамошните мислења во таа тема сфатив каке да се кажуваш ладно и бесчувствително. Како и да е, можеби грешка сум сфатила ама ај.... да не ја трупаме темава со непотребни глупости, си имаме ЛП за тоа.

19. Papillon.Papi

Papillon.Papi Популарен член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    3.245
    Допаѓања:
    9.699
    Незнам... Мене сите ми се добри и не сум имала лошо мислење кон никој..
    Само, ве молам не се расправајте, ако некој мисли за вас така вие немора да му враќате.
    Ако почнеме расправии сите си оставаме лоши впечатоци.
    Иако јас не ги сметам вашите расправии како лош впечаток, тоа е само едно мало недоразбирање меѓу вас.
    Но, немаат сите исто мислење како мене. ;)

20. ariela09

ariela09 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2012
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    1.765
    Па видиш дека не си единствена што те прекорувам за грешка која правиш?
    А и да,знам за што зборуваш,сега се сетив.
    Пишав така затоа што темата не е само за тие да си разговараат и да трупаат офтопици. Имаат чет за "здраво како си,како живеачката" и слични срања.
    Исто така (да ти помогнам), ја прекорив една феминка doutzen која цело време оставаше мислење со зборот "Не" во темата "Како се вика членката над вас?". И фактички,сите погодуваваа како таа се вика. Јас јасно и гласно и објаснив дека темата не се вика "Како се вика doutzen?" и дека треба да остави простор за другите. Истата приказна како и погоре со Дрим грл и незнам кој беше...

Немам ништо против феминките. Немам ништо ни против тебе,напротив, ми изгледаше како мила,модерна девојка со стил. Но очигледно си имала повеќе од мали мани.

Правам офтопик...Исто како и ти.
    Сега може некој нас да не прекори. Ќе се повлечам без да изустам збор,за разлика од тебе. Ти веднаш се буниш и ме спомнуваш во теми како дрска членка. Немам против,твое мислење.
    Но жал ми е што аргументите ти се празни зашто со задоволство би ги објаснила,но не на тебе.

Пријатно.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.