Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Членка за која сте имале погрешно мислење

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од maca99, 30 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    На почетокот имав лошо мислење за Плавуша17 таа тоа го знае :lol: кога беше многу напорна во врска со фкаултетите, а сеуште беше средношколка :lol: но потоа се покажа дека си е супер девојка

На enca.69 и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
  2. FBI

FBI Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    1.513
    Допаѓања:
    5.299
    Сметам дека правилно ги проценувам луѓето во глобала....но, ете, нели луѓе сме и грешки правиме. На ум ми доаѓаат три форумџики за кои сум го сменила мислењето на позитивно. Не дека сум ги мразела, но, ете така ми оставиле впечаток, дека се во свој свет и дека не почитуваат туѓо мислење.
    И ќе бидам директна. Тоа се:

Трендафилка- сметав дека е премногу самобендисана и дека е пристрасна. Сега веќе не мислам така, навистина има што да се прочита во нејзините мислења.

Старфиш- кога бев почетник на форумот и бев загреана за модни критики, се случи да не ми ги искоментира комбинациите, а толку го сакав нејзиното мислење. Си мислев, да не сум и згрешила нешто.......сега се смеам на таа помисла. Девојката си е на место. Лудо заљубена и прекреативна.

Лилит- слично како и Трендафилка....мислев дека е уфилмана и вечен контраш. Ама не. Мислам дека е девојка која има интереси на повеќе полиња и е многу начитана и информирана. Уверена сум дека позади таа иронија и сарказам, лежи некоја мила девојка полна со позитива.

Плис донт кил ми! :$

На Lilit, starfish и Trendafilka им се допаѓа ова.
  3. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Темата е дадена. Кој сака, како сака нека коментира. :emo: Што има одма некој да паметува што е темата и како е коментирано? |( Сите си имаме свое размислување и свој стил на пишување. :)

Да не бидам оффтопик, на почетокот за Сноу-Квин имав не баш убаво мислење, претера со мислења од два-три збора колку да насобере цветчиња. Потоа дебатираше со солидни постови, отвори интересни теми, па го сменав мислењето. Ама последниве дена пак се врати на старо. :^)

На CIA и maca99 им се допаѓа ова.
  4. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Трендафилка :) Да се разбереме, кога се зачлени, првите мислења воопшто не даваа слика за девојка каква што сега ја спознавам колку што се може од неколку пишани зборови. Ја читав, ама ја забележав само како девојка која од сексот знае што точно сака и која не сака врска,а сака да биде многу повеќе над мажите :geek: Значи ми беше тотално недискутабилна за други теми :tmi: Ама, колку само сум била грешка :D Со неа дискусии можеш да водиш до Руанда и назад, и на крај пак она ќе тврди дека е во право :D Еден од моите први форумски ликови заради кои читам одредена тема. :up: за неа :)

На enca.69 и Trendafilka им се допаѓа ова.
  5. teddybear

teddybear Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    2.679
    Допаѓања:
    10.370
    За една феминка го сменив мислењето од многу лошо на навистина добро, да не разглабам многу, тоа е Сесилија :) :hug:

А за една феминка сменив мислење од предобро на ептен лошо, нема да ја именувам, ваљда си знае која е.

На sesilija му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    :) Мило ми е што ти се допаѓаа некои мои мислења :bow:
    А тоа за цветчињата, хехех ама не го ни приметувам цветчето.Не ми значи, и шарено како на сител знакот што е да ми стават не ми значи.За мене добар член на форумот може да биде и оној со 10-50-100мислења, ама да држат вода,да имаат став.
    А џабе да е некој со 5000-10000 мислења, ако секој одговор му се состои од максимум 30-50знаци.
    п.с. girl.23 продолжи така,со активноста и комуникацијата на форумот ;)

7. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    Да,навистина џабе потенцираме која е смислата на темата.А баш убаво се почна....
    За која ви се сменило мислењето?-а не за која ви останало континуирано,а место за така подолги дискусии има на други теми нели?Нема потреба од вретење во круг-убаво кажа Трендафилка :up: ,ако пишете пишете ако не -здравје!

Гирл23-кога веќе те гледам низ странава,мене и за тебе ми се смени мислењето на позитивно,кога пишуваше за проблемите со вереникот и неговите,мислев дека не сакаш воопшто да си помогнеш,дека си незрела и слично,а сега обожавам да те читкам,стана мн цврста :*

8. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Си беше еднаш еден убав сончев ден, кога под сончевите зраци почнав да размислувам за која членка всушност имам погрешно мислење? Тоа ми беше прашањето на животот, судбинска тема, нешто што ме тера да филозофирам, ммм да...И се ме наведуваше на една особа, која се испостави покасно дека била една друга, сум ги мешала во читањето и така натака, и така натакаааа... |(
    Please. Stop this. |-) Кажете бре луѓе ти си таа, таа што ја мразев, ја презирав од дното на душата не ми даваше мир, или пак ти си светлината во мојот живот, единственото добро што ми се случило во животот се твоите постови итн. ама бар кажете КОЈА по ѓаволите, којааааа?!

Инаку мило ми е за тие што го смениле мислењето од негативно кон позитивно за мене како членка да напоменам, за оние обратно што да речам нека си го имаат :lol: За тие што не го смениле најубаво не се мачеле многу, многу. :D

9. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Прибидејќи од толку оф топици на темава само моето мислење е избришано ќе се дрзнам повторно да и реплицирам на girl.23 за да и појаснам за оние кои паметуваат за мислењата на темава дека темата гласи „членка за која сте имале погрешно мислење„ а не „погодете за која членка имам погрешно мислење„ затоа што ако за тебе девојче постојат луѓе кои се над тебе или евентуално на врвот на форумов за мене а верувам и за многу други членки не постојат, добро би било да ги потенцираш кои се тие членови, а не само да се трупаат постови за џабе.

И да не ми биде офтопик и ми биде избришано мислењето, погрешно мислење имав за Марама, кога ја читав низ темиве мислев дека дошла тука само да се жали и да се опседнува со мода, а кога ја запознав сфатив дека е гад деам смарт бич :)

На Srekicka и marama им се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Темава фршти од дволичност.

На Saki15, ludacaa, srcekrsacka и 13 други им се допаѓа ова.
  11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.021
    N.A.T.A.S.A

Прво мислев убо девојче .... благодарение на офи и е убо девојче .... мислев дека е и убава во мислењата и тие да не набројувам чуда ..дури и анализичка направив ..изгубив 23 минути од мојот живот правејќи ја

и тогаш не предаде мене и целото кралство

*(English Movie Appears)

AND NOW SHE WILL SUFFER THE WRATH OF THE WARMACHINE

Исто и Раинбоу прво мислев добро форумџиче ама ништо од тоа , ја опфати админската моќ и влезе во темнината..... се прави нешто моќна со тоа delite i mute копче ....

;(

Толку другите кој се бори за лајк, кој за почит, кој за успех , кој за себе си ..... |-)

На EleMental и stylishh им се допаѓа ова.
  12. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Wild.Child. Прво мислев дека е размазено детиште, кое се задлабочило во рок и метал, а девојчево баш ми го докажа спротивното. Знае да се спротистави, но знае и да е мила. ^^ Вајлд рокс! :D :rock:
    Трендафилка. Прво мислење за неа: арогантна, самобендисана, зеленоока бич. Али Трендафилче е вистински цвет! :f: :D

и да, МацаЛове. Имав добро мислење на почетокот за неа, сега ми се смени, ми се претстави како девојка која сака да упаѓа во конфликти, пишува без размислување. а пошто ме мрзи да се замарам со шртање на тастатура оставам на судбината да не спои и блабла (се зезам, нормално, форумски непријателства- ноуп, ајм ту лејзи.). :D

На MacaLove, Trendafilka и Wild.Child им се допаѓа ова.
  13. macysh

macysh Популарен член

Се зачлени на:
    12 јуни 2010
    Пораки:
    1.118
    Допаѓања:
    850
    Плавуша17 - Многу ме нервираше на почетокот,ама ептен :D Во темата за факултетите во Скопје и провинциите,уфф какво мислење си створив :$ Ама се повеќе и повеќе ми се допаѓа девојката,гледам дека е многу паметна и интересна,сменив мислење за 360 степени и баш ми е драго што ја надополнив листата на интересни членови кои ги читам. :)

ЈoxyTheFreak - На почетокот ми изгледаше фино дете,мошне паметно и љубезно,така заклучив од првите мислења.Арно ама,како се здружуваше со некои "почитувани" члени,така се повеќе и повеќе почна да ме нервира со неговите ставови и многу чести навреди кон некои нови членови,правејќи се надпросечно интелигентен,саркастичен па дури и безобразен :| Многу се разочарав и сфатив дека е дојден овде да се истакнува со неговите квалитети,бидејќи нормално само тој ги поседува 8) Сега едноставно го скролам :wasntme:

No hard feelings,само искажувам мои мислења. :) Сигурно има и други за кои сменив мислење ама не можам да се сетам моментално,ќе се надополнам пак. :)

На Bright, Plavusa.17, creshicka и 6 други им се допаѓа ова.
  14. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.493
    Допаѓања:
    251.244
    Plavusa 17 - На почеток ич не ја сакав, знам се скаравме, каде ако не во некоја од темата за политика :D , околу изборите, така некако, потоа во темата за Скопје вс. Провинција, ама сега ми сосема ок, дури и ја засакав и ми стана ептен мил форумски лик.
    Веќе не ја скролам :D .

За останатите, сеуште ми стои истото мислење. Обично ретко погрешувам во проценка на луѓето, ама ете има такви за кои сум погрешила и сум го сменила и мислењето.

На Plavusa.17 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Cеси-долга историја :)
    на почетокот имав многу убаво мислење за нејзе!
    после тоа мноооогу на лошо ми се смени :devil: ма до пцуење беше работава, вртење очи ауу :D и не ја читав ја скролав.т.е ретко ја читав :rofl: Mе нервираше долго време :tmi:
    Aма сега како ја читам пак, веќе не ме нервира,сменета ми е доста.пак почнав на убаво да ја гледам :lol:
    сеси, се надевам дека нема да се налутиш
    баш сега со една феминка преку порака си пишавме, вика сеси како памукче омекнала!
    е ваква Cеси сакаме :)

На sesilija и teddybear им се допаѓа ова.
  16. Pelikuna

Pelikuna Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2011
    Пораки:
    1.961
    Допаѓања:
    2.022
    Имав најпрвин за Најтвокер ама се излажав.Си мислев што бара тоа момче овде, натрапник....бара внимание,ама еднаш решив да му пишам да видам што се крие зад тој човек и се изненадив...

Денес ми е еден од најдобрите пријатели и сум горда на него. :*

На Divinebutterfly и Nightwalker им се допаѓа ова.
  17. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Офспринг - Во почетокот имав негативно мислење,мислев дека е претерано дрска и дека се фура во некој филм.Потоа се согласував со повеќето нејзини мислења и мислев дека е доста реална.За на крај да се понесе толку безобразно притоа одговарајќи со навреда на пост каде што никој не ја спомна или навреди.

18. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Синтија-Мислев дека само сака да зборува за господ за црквата,свеќи и слично.Не дека мене тоа ми сметаше ама си реков па што сеа се фали дека знае повеќе од сите нас за бога :lol: Но подоцна кога почнав да ја читкам понабрзо сфатив дека е една прекрасна личност.И се поклонувам :bow: :*
    julie77-Си помислив леле зошто оваа девојка ми е толку арогантна и инаетчивка? :?:
    Но подоцна си се најдовме ниеее :tmi: :tmi:
    Дека бикови :lol: И плус на ист ден сме родени :!:.Сега ептен си ја сакам и си ја почитувам,и знам зошто ми се причинила како таква личност.Бидејќи сум иста како неа затоа ми беше толку одбивна :lol: :*

На julie77 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Ammy.Lee

Ammy.Lee Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2011
    Пораки:
    1.995
    Допаѓања:
    2.280
    Не мислев на Синтија (ја згрешив :tmi: :$ ),мислев на Серафима.
    Но еве кога сме кај Синтија да си кажам и за неа.До пред некое време немав ни приметено дека постои на форумов :lol:Откако ја забележав си викав што се филма оваа :^) За брзо време стана многу популарна,сите ја поздравуваат вака/така :lol: И сватив зошто толку била дотична,бидејќи стварно е прекрасна личност,и се восхитувам и на неа :*
    Извинете ме за грешката :geek:

На Serafima и Cynthia им се допаѓа ова.
  20. Snow-Queen

Snow-Queen Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    15.266
    Допаѓања:
    15.014
    Plavusa 17.................најпрвин ја заприметив во темите за политика, и покрај сите членови, секој со свој став, она ми беше најупадлива, ми изгледаше многу нападно, кога ги читав нејзините постови имав осет дека кога би зборела тоа би било на превисок тон. И создадов мислење дека е преарогантна,нападна ја па ја.

Но по извесен период читајќи ја во други теми, комуникации,смеење....ми се смени мислењето на позитивно.
    Plavusa 17.....сега си супер :)

На enca.69 и Plavusa.17 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.