Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Членка за која сте имале погрешно мислење

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од maca99, 30 ноември 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. JoxyTheFreak

JoxyTheFreak Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Постојат две три форумџики кои се у трипот "болно искрена до коска,кажуем све у лице,имам муда и неќум пријателки на форумов оти сум бед ес мадафака"
    Патем го лајкаат секое мислење упатено против мој аргумент или против мене.
    Тоа ми е лицемерно до срж. Ако има нешто против нека ми каже у ЛП ебате.

На Cynthia, Elenuskaa, biggirlsdontcry и 3 други им се допаѓа ова.
  2. SmilerGirl

SmilerGirl Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2011
    Пораки:
    400
    Допаѓања:
    262
    3a starbucks...Можеби бидејќи она за Реал,јас за Барса и така се нешто имавме спротивни мислења а,а сега сфатив дека згрешив што така размислував бидејќи она реагира како што и ја би реагирала ако некој зборува нешто лошо за Барса. Така да,извини,моја грешка и еден позз до тебе. :) :*

На starbucks му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Па прво имав лошо мислење за Лов и за Старбакс, ги мислев шмизлетини, сегде нос да пикаат, во секоја манџа мирудија да ставаат и сл.Ама почнав почесто да ги читам и супер девојки се и двете. :*
    И за Вајт Ејнџел исто немав добро мислење кога ја читав во темата за Јелена Карлеуша мислев некоја сељанка, простачка, ама ја читав после и во другите теми, и видов дека е многу мила и одмерена девојка.

На Lov3 и starbucks им се допаѓа ова.
  4. levely

levely Популарен член

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    914
    Допаѓања:
    902
    Не знам...Обично не сакам да стекнувам нови пријателства некако ми е глупо....Со тие што се познавам и тие нека си останат...Со никоја од од овде не се познавам доволно и затоа не можам да кажувам мисња за никој.Единствено Виножитка ми оди на нерви од почеток бидејќи цело време е против мене и според неа сите мои мислења се офф-топик (се навам дека и ова мислење нема да биде избирашно од нејзина страна бидејќи таа лично ми кажа дека ова тема а за тоа)....А за личност за која сум имала погрешно мислење како што кажав нема но може starfish да ја ставам таму бидејќи од почеток баш и не ја читав но откако дознав колку е креативна ја засакав и редовно ја следам... :)

На I.love.your.lips му/ѝ се допаѓа ова.
  5. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545
    За Плавуша17 имав многу лошо мислење од почетокот, се испокаравме на темите околу студирање па се препукувавме провинција-Скопје, буквално да можев ќе и ја искубав косата. Од тогаш нонстоп и одев и контра на сите теми за инат :wasntme: :lol: Па и во фудбал нонстоп сме си оделе против, она анти Челзи, јас голем фан на истите. Јас анти Барса- она нивен фан. :D
    Арно што не сум ја искубала зашто сега ќе ми беше мака, го читам девојчето сега и гледам дека е фина и баш океј, а и убаво е да се има различно мислење и фаворит некогаш.
    А за тогаш и мене и нејзе не имаа прифатено бубачките, секој си има свои моменти.

На Alesii, Plavusa.17 и JuLleE им се допаѓа ова.
  6. JoxyTheFreak

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Ааа за Реинбоу.
    Не ја поднесував откако ми ја заклучи темата и ми избриша две три мислења.
    Ја сметав за ладно безчувствително кучкиште најозбилно! :!:
    И сега некако баш ми стана фина девојката.
    И многу ми е мило што е се посреќна и посреќна. Многу ми е мило за неа! :)

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  7. DigY

DigY Популарен член

Се зачлени на:
    4 мај 2011
    Пораки:
    3.479
    Допаѓања:
    6.482
    Добро е, нема нишо лошо уште пишано за мене :tmi: :lol: Имаше 2-3 членки што на почетокот ме нападнаа ко да сум им убила фамилија по абецеда, ама искрено не им го ни памтам 'името', може зашто сепак ова е форум -место за разменување мисли , совети , идеи.... и немам намера да си вадам очи со никој за ништо :D

8. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.280
    За Џокси.

Прво ми беше едно мило детенце кое стави слика во модни критики и ми се идеше да го штипнам, а сега не ми е јасно зошто толку се напнува и мисли дека целиот форум се врти околу него, развива некои чудни теории околу постови против него и се нервира ако некој го “изигнорирал“ по било која основа.

Чудно ми стана ова дете, веќе нејќам да го штипкам :tmi:

На creshicka, anuskaNESTLE, Bright и 9 други им се допаѓа ова.
  9. Srekicka

Srekicka Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    1.863
    Допаѓања:
    2.847
    ^

За ова доби ЛП, нели? :)

Јас погрешно мислење имав за Срцекршачка. На почеток ми беше ок, мила, фина, ама сега ми е многу чудна си смешна. Го отупе со нејзините доктори, болници и дечковци. Кај и да отиде сите и се пуштаат, сите бивши ја замараат, притоа си имаат и други мувачици, а не сфаќаат дека некоја од нив може да има Сида. :D

На De-lovely, Bozica1980, JoxyTheFreak и 2 други им се допаѓа ова.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    18.350
    Допаѓања:
    249.511
    Не стана чуден, ами пубертет го фаќа :) .
    Џокси без љутиш, ама така е.
    А и тоа е сосема природен процес кој неможеме да го избегнеме :D .

На Ognenija и JoxyTheFreak им се допаѓа ова.
  11. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.426
    Допаѓања:
    91.527
    За WomanInRed, ау не можев да ја поднесам. Но ми се смени мислењето, сега ми е супер за читање. Сеуште не сум и се извинила што ја нападнав во Модни критики, срам да ми е.

На WomanInRed му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    За drugarka бе :tmi: Срам да ми е :$
    Не дека имав кој знае какво лошо мислење ама сметав дека е уште еден од оние членови кои тролаат по форумов и лажно се претставуваат, па дури и ја нападнав во една прилика. Шејм он ми!
    Девојчето е права срцка, една од најфините и најмилите членки овде, а да не зборам колку убаво изгледа. Е за нејзе дефинитивно се каам што толку згрешив.

Лошо мислење немам за никого, само имам членки кои ми се омилени и членки кои ги скролам. Не би да спомнувам никоја, што знам може ќе се покаже како грешно моето мислење.

Едит: Сега ми текна една членка за која го сменив мислењето, figgiMK. На почетокот ми изгледаше како многу креативна девојка, но со тек на време ми здосадија нејзините постови само во слики и тоа во сите теми по 50 на ден. Едноставно немам лошо мислење за неа, само сметам дека треба да намали со форсирањето туѓи блогови и слики и да се потруди да покаже нешто што е нејзино.

На antonina, drugarka, CIA и 2 други им се допаѓа ова.
  13. JoxyTheFreak

Се зачлени на:
    10 јуни 2011
    Пораки:
    833
    Допаѓања:
    5.566
    Aу леле ќе извиниш што ти го нарушив спокојството и шо еднаш во животот ти пратив ЛП само за да не полнам оф-топици по темиве и да не драматизирам.
    Се надевам дека не те потресив дубоко со мојата насилност и темни,црни мисли.
    Нема да се повтори виќе.

14. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Snow-Queen :) Си кажав погоре што како, е сега да си се поправам, нели. Значи кажав од почетокот што мислев сега само ќе кажам дека не сум била баш во право, дека тука е секогаш да помогне и експpeсно враќа на секој пост кој што е упатен до неа или па таму кај што може да помогне некому. Сеуште не ми е јасно како сепак успеа да достигне толку мислења кога ја кутрата ни 500 немам направено и никако не можам да ги направам :lol: Ама мило ми е што ја запознав подобро, многу ми стана мила и драго ми е што сватив дека моето прво мислење за неа било не поддржано, на никаква основа! :*

На teddybear, thelittle17 и Snow-Queen им се допаѓа ова.
  15. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Zaljubena111 - Крајно ме изнервира од едно мислење што го постави во темата Полуматура. Уан Дирекшн си пиша што и купиле на класната за крај година и женскава мислам дека ја нападна! Вака оди тоа:
    O.D. -Ние лани кога славевме полуматура на класната и купивме тренерки и патики Адидас(бидеејки она предава физичко)и букет
    З. - е од сите мислење ова ми е најсмешно (мислам офф топик, ама морав да искоментирам). Трнерки и патики Адидас (смајли што се крсти). Па што не сте и купиле лцд телевизор.
    мислам дека овие полуматуранките/полуматурантите многу се замараат и премногу даваат значење на полуматурата. Да да што направиле завршиле 8 одд.

---Со ова Да да што направиле завршиле 8 одд. навистина ме изнервира! И после јас пишав мислење таму и си кажав се како што е. Како членка не ги следам нејзините мислења, немаме ништо заедничко, ама таму што ни се бутка, не омалуважува ааа не извини!

На Alesii му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    femina90 имав лошо мислење, не дека е нешто веќе за нож, ратно поле, пцуење ......ама пак се почувствував навредено тогаш :) (Ноу хард филингс!)
    Бев прилично нова на форумов, и во темата Вашите нокти објавив слика од нет (знам дека е против правила, ама тогаш бев почетник) и напишав под Ноктите ми се вакви исти, нешто во тој контекст, а не дека тоа се моите нокти! И одма следеше исмејување од нејзина страна-Како моите нокти ги имало и на интернет т.е. на Гугл. :rofl: И уште не ме натерала со ништо да го сменам мислењето, пошто гледам увек е спремна за деманти и кавги.

На femina90 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Snow Queen - Срам да ми е. На почетокот ми беше антипатична и ме нервираше со некои мислења, но сватив дека не е така, таа секогаш е тука секому да помогне буквално за се. :clap: :hug:

На Miss.Ricci, Snow-Queen, Lepaaa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Eпа сега не разбрав, уште го имаш истото мислење? Според напишаново да, ама па ме буни што ме спомнуваш во темава :D

19. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

Мислев дека моето мислење за тебе е погрешно и дека со тек на време ќе се смени, ама не се смени.
    Ете си пак, иако постои опција ЛП. ;)

20. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.442
    Допаѓања:
    17.088
    Snow-Queen - Прво мислев дека е за цветче само. Ама после откако подобро ја запознав ми се смени мислењето за неа. :*

На thelittle17 и Snow-Queen им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.