Rainbow,Trendafilka и Offspring а особено офспринг бидејќи уште на почетокот кога се зачленив таа низ своите мислења се опишуваше самата себе ми беше чест да ја читам можеби и не се согласуваше со некои но сепак си имаше свое јас и знаеше самата што си сакаше!
Има неколку,но бидејќи пишува член а не членови,па да си бидам коректна ...ќе кажам Лилит. Одличен смисол за хумор,исто така одличен сарказам на оправдано место и време. Карактер на кој паднав и да бев машко досега ќе и се пуштев макар што (мислам дека,по некои мислења) е зафатена и сите ќе ми мававте ремет.
Хмм па личности кои први ми привлекле внимание беа Annnni многу ми беше интересна и забавна со нејзините љубовни проблеми, баш проверив сега, одамна нема пишувано, се прашувам како е, дали се омажи Потоа Лижалка која исто така за жал наеднаш ја снема... Rainbow веднаш ја запамтив бидејќи се пронајдов во нејзините постови за нервозата. Лилитка секако, таа не може да пројде незабележана. Уште и Гоу, Бројчето, Енца, ОзбилнаЖена...
Не би било фер посебно да делам кој ми оставил впечаток секој ми остави свој впечаток некој со мудрост,некој ме насмеа,некој со ......како и да е сите ми оставивте интересен впечаток. Но како и да е морам да ја спомнам Gordana10,Rain Bow,Nastjaaa4,Palestinec,Sexy Babu,Pamelce...............Pamelce знае да ме насмее и навистина е суперSexy babu ме импресионира со стилот на искреност,Palestinec е дефинитивно кул,Nastjaaa4 ........поздрав мила,Rain Bow interesna,Gordana10 super e Да си се облажиме ептен се расприкажав нели
не е само еден појке се..едно мало групче што секогаш се наоѓавме на чат костич , гордана10 , илипили , Divinebutterfly која одамна ја немам читнато.
rossonerka ludoto19 anishkaNESTLE Hipster Мrs.Cuper и после од кога почесто се уклучував ми оставија сите што често ги поздравувам
Ако не се лажам, Трендафилка ми беше прва на удар и ја запамтив со легендарната тема која ја отвори и после кога се закараа сите, па банови, па славна Притица итн итн Знам дека имаше напишано некаде, дека планира цело Скопје да го извози во ЈСП и да го осознае, и ја замислував позади замаглено прозорче како го брише за да види нешто, во онаков - стар, црвен автобус, со дрвени седишта, како подрипнува у кривина и се клацка од Козле до Радишани, или од Тафталиџе до Кисела Вода, од Хиподром до Водно, и со тефтерче си запишува што се видела. Не знам, таква визуелизација ко спомен имам И заедно со неа ја помнам Вајлд Чајлд. Малото со одличен вкус за музика. Пуу, ме воодушеви
Shelea-шири позитивна енергија по форумов.Браво џенцка. Wild.Child-вкусот за музика,мислењата,аватарите...
Незнам дали имам коментирано во темава,ама ке ја додадам и PeaceLoveBasketball. Многу е мила и прекрасна и има квалитетни мислења.
Doozy - Ми се допаѓаше начинот на размислување, а и ми беше некако интересна. Wild.Child - Прво името, потоа мислењата ги читав. Музика - тогаш мојата најпосетувана категорија, па ги читав мислењата. Убав вкус има. Офи, која за жал не не дружи сега. Велешанка е, а имаше убав аватар на почетокот.
алесии,прекрасна личност емче кремче фала ти многу,и ти истотака си премногу мила,и иако си понова,многу добро се вклопи
Дефинитивно PeaceLoveBasketball,многу ми е мила,и морам да кажам дека насвистина дава одлични совети! поздрав до тебе!