Иако од неодамна сум член, сепак створив мислење за некои од поактивниве членки. Бидејќи почнав прво да ја следам темата УН диета, тука Трендафилка ми беше најинтересна. Но како подоцна почнав да чепкам по другите теми, сватив дека девојкава не само што е интересна за читање, како да ми ја чита потсвеста и го пишува токму тоа што ми треба да го прочитам. Читајќи ја неа, си решив некои мои бубачки. Инаку, по темите за здравје и убавина Annath ми остави впечаток како стручно поткована и знае што пишува, прекрасни совети нема што и уживам да ја читам...исто така, и Lilit ми е доста интересна и впечатлива, ја читав доста во темите за направи сам, односно за шеќерна депил., за целулит и сл. И lux ми е така симпатична за читање...
Прилично сум нова на форумов и впечатоците ми се сеуште свежи. Lilit и GingerChild- поради нивната активност во темата за слабеење што ми беше актуелна за читање во последно време.
се разбира модераторките,сите тие активни и со своите поправања на нас после тоа сара123.glosy-girl.ivanaMKD.snow-kueen
Една од најдобрите грешки кои ми се случија беше таа кога по грешка кликнав на фемина форум наместо close на прозорецот. Тогаш беше се ново и интересно, почнав да копам по темите и да читам мислења. Најголем впечаток ми оставија Hipica, Rainbow, OrdinaryGirl (co преубавата слика која во која се вљубив во прв поглед ). Ми се допаѓаа нивните ставови, секоја реченица на свое место и така ми стана интересно па и јас си отворив
Julie77 и Theodora! Тоа беше љубов на прв поглед! На Џулсот и’ изјавив љубов веднаш, дури и се сомневав да не избрзав и да не ја исплашам, ама се’ добро заврши. Моментално сме во хармонични односи... А чекам прилика со Дори...
Shortie и Nati.P Shortie ја замислувам како многу позитивна личност,од секоја ситуација гледа да го извлече најдоброто,најпозитивното и секогаш е на страна на љубовта А Nati.P дава многу корисни совети. Мислам дека таа е единствената личност која може да ме разбере
JuLleE Уште пред да се зачленам. Барав низ нет нешто за диети и ми излезе форумов(со некоја тема од диетине) и мислење на кое прво ми падна во очи беше нејзиното. И се додека не се зачленив само неа ја чекав да пише во темите за диета Ако не грешам аватарот и стои повеќе од година дена па затоа и ја памтам од тогаш Покрај неа,исто ми остави впечаток и Хипица
Phyramide, marama, Rainbow, FBI, Hipica, Unfaithful18( кочанчанката ) и Speechless Секоја чест за вас За сите останати
Надвор сум од темата....но,само колку да и кажам на Lolipop23 дека од сега ќе бидам по активна по форумот....и дека целосно ми недостигате, ми недостига стариот состав но верувам и со новите ќе ни биде забавно....поздрав се дружиме....
Па тоа би било мојот сојузник против Љубица.... Трендафилка Ми текнува пред 2 год 19 дена во Темата Остана ли машки во Скопје , Трендафилка ми објаснуваше како не чинат мажите , јас и викав како жените нечинат и така натака Интересно саркастично девојче Али читајки темава исто ко Евровизија да гледам , поените на комшиите да им ги дадеме.....
rossonerka и памтам дека одвај чекав да ја видам во модни критики али ме зезна и ги тргна сликите Позитивен впечаток во секој случај..
Ariel, blond, Annath, Lilit и Meu дефинитивно. Ставовите, размислувањата... ептен ми се допаднаа поздрав девојки