Кога се зачленив почнав да ја читам темата Зини земјо голтни ме и затоа ќе кажам дека дефинитивно најголем впечаток ми остави Doozy. :up: Исто така голем впечаток ми имаат оставено Trendafilka, RainBow, Hipica, Lilit, marama, Gea, Snow-Queen и многу други ама само на овие ми текна.....
PeaceLoveBasketball,Pamelche,Lilit,Gordana10,Wild.Child,rosebush,marama,vezilka,julie77,Trendafilka..
Хипица,меѓу првите,ако не и прва .Doozy,поради интересниот ник одма ја запомнив.Marama,trendafilka, k.i.m...
Прв впечаток ми остави Emma89. Не знам ни ја зашто,ама ми стана толку мила... Сака на сите да помогне,ја читам во сите теми...
Како што веќе имам спомнато, ве читам мнооооогу одамна. Имаше повеќе членови кои ми оставија впечаток, ама сепак прва - Enca69 Беше тоа уште во далечната 2009 година. Прочитав дека сега е мажена и има детенце, па еве ја користам приликава јавно да и посакам се најубаво. Нека и е жива и здрава малата и да е паметна како мајка и...
Лилит,бре,Лилит! Пореална,подиректна,похрабра личност,немам видено во животов. Вистинско задоволство ми е да ја читам. Дузи,интересна и слатка Анабела,Трендафилка...
BoaVista...сега се сетив. Далечната 2010 год. декември, уште не бев член на форумот, само си листав. Имаше една тема Модни критики за храбри феминки (сега е заклучена поради лажни фотографии), и имаше некоја комбинација од памет да те измести ...всушност како и сите нејзини комбинации. Потоа следеа Трендафилка, Пирамитка, ФБИ, Ариел, па Блонд чинам беше, па Оффи (кој се сеќава -се сеќава, кој не-не) и потоа се зачленив и така.....