додека не бев регистрирана а бе пратев долго време Snow-Queen , Littlefairy, Hipica, Trendafilka, Rainbow... па за понатаму ке видиме сепак нова сум
Offspring, Hipica, Lizalka, Lilit, Snow-Queen Мислам дека беше една од горенаведените. Јас подолго време читав на форумов како гостин, па не можам да се сетам која беше...
и јас пред да се регистрирам подолго време го посетував форумот како гостинка,најмногу впечаток ми оставија marama,mishela,Hipica,Trendafilka, и Lilit.
уште од времето кога не бев уште член си ги читав PYRAMIDE,LILIT,GORDANA10,TRENDAFILKA,а пирамид ја нема веке незнам зошто така?
Кога се зачленив први ми оставија впечаток Горде и Хипица (први ги забележав во темите што ги читам), потоа Лилит (девојкава не може да не ти остави впечаток, многу отворена и без влакна на јазикот ) и секако Трендафилка, која исто така има многу квалитетни и впечатливи постови. А и Сноу да не ја заборавам, најактивна беше тогаш, сега помалку пишува.
Да си кажам и јас.Кога се зачленив први впечаток ми оставија Lilit,Trendafilka и Hipica Eдноставно ме воодушевија со нивините прекрасни постови
Во последно време ги читам сите,сакам да откривам нови карактери..со некои се сложувам со некои не...ама дури читам нечиј пост обавезно ја замислувам феминката врз основа на она што го напишал-а......некоја ја замислувам како ,...некоја како ,а некоја богами и како . Не издвоив име,знам.
Lilith, Ljubam, Slavica999, Trendafilka, Moira,,,,,, Има повеќе, зависи од контекстот на тоа што барам на форумов Нека извинат оние кои не ми паднаа на памет онака на прва
Најпрво пред да се зачленам голем впечаток ми остави бејбикети, а од кога се зачленив Хипица, Офспринг, Лилит и Реинбоw
Snow-Queen со нејзините убави изненадувачки предлози за брак а и исто така со тоа што во моментите кога копнеам да останам трудна таа пиша дека очекува мало душиче