Јас сум нова ама бидејќи ве читам од многу одамна ќе се осмелам да си кажам мислење. Elemental прв го забележав, многу ми се совпаѓаат мислењата со него. Потоа Hermosa, ozbilnazena и Snow-Queen која некако ми зрачи со позитивна енергија и до кај мене се чувствува дека е среќна.
Кога прв па се уклу4ив тука прв пат ми отави многу убав впе4аток ми остави Hermosa - фино девој4е искрено , кога дава совет се 4уствува дека искрено така мисли и би сакала некогаш да се сретнеме и да си станеме пријателки,Snow-Queen - ова девој4е ко да е прецедател на форумот не затоа што има нови теми секогаш туку затоа што навистина е позитивна и срекна и позитивна се 4уствува тука така но секој си има мака некаква... Snow-Queen твоите мислења секогаш ме расположуваат ма колку и да сум нервозна. . Hermosa исто така едноставно дава надеж и кога нема.
Ве читам од поодамна, тогаш сеуште не бев зачленета и се сеќавам првa ја забележав Хермоса, покрај неа исто и Хипица, пa Лукс, Лилит, Трендафилка и Мишела. Сега од кога се зачленив на форумов исто убав прв впечаток ми оставија Сноу, Гордана10 и Хипстер.
Јас се сеќавам дека прво ја забележав Hipica. И се сеќавам дека тогаш аватарот и беше нешто со вода, претпоставувам Охридско езеро
Мене прва ми остави впечаток MiiLla затоа што кога се зачленив на femina.mk пред две години и таа исто се беше зачленила во исто време и кога го постирав моето прво мислење за моите баба и дедо што починаа неколку месеци пред да се зачленам таа го беше постирала нејзиното мислење на истата тема бидејќи и таа имала слична судбина како мојата,па ми даде ѕвездичка за моето мислење,исто и јас за нејзиното и потоа ми испрати лична порака за да ме утеши за баба и дедо! Би сакала и лично да се запознаам некогаш во иднина со неа и да бидеме пријателки и искрено се надевам дека тоа и ќе се случи!
Пред да се зачленам на форумот ве читав долго и се решив и јас да станам дел од ова виртуелно катче Кога се зачленив прв на кој налетав и ми остави впечаток беше Elemental. Некои негови мислења ме фасцинираа
Беше то одамна,но памтам први в око ми паднаа Мина,Пирамида и Хипица за жал од нив трите само Хипица е сеуште активна
Јас ве читам уште од 2009 година и тогаш во тој период дефинитивно најголем впечаток ми остави Offspring. Многу ми недостигаат мислењава од девојкава, а потоа XstrongerX. А сега моментално од ко станав поактивна од пред некој месец прва членка што ми остави впечаток ми беше Doozy((тогаш беше Германија и редовно и ги читав постовите), tessie, и Сноу Квин. Лилит и Трендафилка ги помнев од порано, а интересно ми е за нив две што Лилит си ја замислувам на иста возраст со Хипстер, а Трендафилка сo RainBow.