Не ми текнува дали имам пишано во темава, ама ете да си кажам Памтам најпрви кои ги зачитав и ми станаа мили откако се зачленив се Горде, Лела, нати44 и LittleFairy , потоа и Hipica, Sara123, Shelea, tessie, marama, Snow-Queen, Elennaa...
обожувам да ве читам сите,мн сте ми мили ситее ама ако морам да издвојам еве би издвоила неколку за мене посебнодраги членови: Дрим-Грл, Далерон, Елисеаб, Анабел.Аморет, ГрлРоуз, Колорс Оф Д‘ Раинбоу, Сајншајн.Сајншајн, Ерика, Невермет18
Lunicka,Bitterswet,Danichap,Serafima,Imelda,Arielka,Bridget,Anina,Anath...a so ne pisam site od "okolu 40" i "svekrvite i snaite ..Kratko vreme samo citav niz temite na bremenost i taka se zacleniv...Gea isto taka mi ostavi vpecatok ama nigde ja nema.. Na pocetok mislev deka nikogas nema da zapamtam nitu eden lik oti ve ima milion Ama poleka poleka pocnuvam da se prilagoduvam i da ve pamtam sekoja po svoite karakteristiki,gledani od moj aspekt se razbira.. Tessi isto taka vpecatliva na sam start dosta aktivna vo toj period. Tuku aj da zastanam dur ne sum go nabrojala cel forum...sigurno nekogo ispustiv.
Uste sum taze tuka ama prvi vpecatok mi ostavija @crimson za koja ni sama neznam zosto, @Natali.3 mi ostavi vpecatok po ubavite sliki od modni parchinja i najgolem vpecatok mi ostavi @Rama, po nekolku procitani nejzini mislenja zabelezav deka imame nekoi slicnosti vo nacinot na razmisluvanje koj kaj nea mnogu mi se dopadna
@tessie @Orthophill скоро со сите нивни мислења се сложував и уживав да си ги читам онака потајно последниов период сум поактивна и доста се сложувам со постовите на @elisabeta .
Ne znam kolku sum kompetenta da davam mislenje za drugive clenovi i da gi kvalifikuvam so ogled na toa sto dolgo ne sum bila aktivna na forumov, no sepak ke kazam koj zasega mi ostavi najgolem vpecatok mims 89 / mn mi e kul, svoja, aktivna na sekoja tema so navistina kvalitetni mislenja, nikade ne sum primetila da pisuva tenzicni i negativni komentari, uvek nesto pozitivno, uglavnom ja dozivuvam kako fina i sredena devojka, koja znae sto saka vo zivotot i saka iskreno da pomogne na onie koi im treba pomos. lunicka / slicno kako i za mims mi deluva iskulirano, relaksirano, sekogas iskomentirano so edna recenica a dolovena cela poenta, mi deluva kako devojka sto ne se zamara mnogu a sepak se i odi kako podmackano, isto i toa kako da ima doza melanholicnost u nejzinite komentari no ne vo onaa negativna smisla tuku vo smisla deka iskreno gi dolovuva emociite i realnosta, a toa deluva mn simpaticno i covecki Offspring / mn mi se svigja sto ima cvrsti stavovi bez ogled koj se soglasuva so nea, drska e, i nema vlakna na jazikot, mn postuem takvi licnosti isto ova so sopstveni stavovi sum go zabelezala kaj mims 89 i lunicka a toa e toa sto najmnogu cenim p.s izvinete sto pisuvam na latinica, od mob. sum :/