Член кој прв ви остави впечаток

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Snow-Queen, Feb 8, 2012.

1. aprokovic

aprokovic Истакнат член

Lilit јас во послениве недели сум активна, на работа тоа :$, нејзината тема ,,Што би му кажале,, е ептен погодена и тоа ме натера да погледнам кој и ја отворил.. Браво за Lilit.

Lilit likes this.
  2. dolly.doll

dolly.doll Популарен член

:inlove: Мене Лилит ! Поздрав со неа !!

Lilit likes this.
  3. Doozy

Doozy Форумски идол

Хипица и Лизалка мислам беше, со нивната дискусија за матура. Па си читав таму, форумот уште беше мал, многу мал и си ја развија надолго и нашироко. :D Фустани, трепки, нокти.. Се си имаа напишано. Поучно, сепак, доста поучно. :!:

Hipica likes this.
  4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Повеќе се... Ама ќе ги издвојам Hipica, Lilit и rossonerka. Тогаш сеуште не бев зачленета, само читав, ама во секоја тема нив ги среќавав. :)

Lilit and Hipica like this.
  5. Cacy

Cacy Популарен член

Офспиринг...Ептен ми остави впечаток :) Јас немав искуство со форумите кога се зачленив и пишував големи,болдирани букви и ја прашував нешто за симс....Мале кога ќе ми текна што правев :tmi: :lol:
    Исто така и виножитка ми остави впечаток,имав отворено една дупла тема и таа ми ја заклучи :) После разбрав за правилата на форумот.

6. savana

savana Популарен член

Кога се зачленив на форумов имаше повеќе феминки кои ми оставија убав впечаток, ќе набројам неколку:
    Hipica, Lilit, Jojoba, Rossonerka, Sesilija, Enca, Blond, Rainbow, Trendafilka, Marama... :)

enca.69, Lilit, Hipica and 2 others like this.
  7. cupcake27a

cupcake27a Истакнат член

Offspring i Hipica уште на времето само кога го читав форумот, а не бев зачленета му оставиа добар впечаток :) всушност тие двете беа инспирација и јас да се зачленам ;) Ви благодарам

Hipica likes this.
  8. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Прва ми остави впечаток Хипица, со нејзината дружељубивост :) Таа ме "пречека" на форумов.

Hipica likes this.
  9. Mikako

Mikako Истакнат член

Koga se zacleniv na forumov prv i najdobar vpecatok mi ostavi Lilit.Vo toa vreme taa bese edinstvena so cvrsti stavovi i mislenja koi plenat i moram da priznaam deka bas poradi nea go citav forumov.Isto taka dobar vpecatok mi ostavi i Bejbiketi i bas mi e krivo sto ne povejke aktivna. I da ne ja zaboravam Malecka15 so nejzinite prikazni i bogatoto seksualno iskustvo.

Lilit likes this.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Lilit Trendafilka-знам првиот разговор ни беше за јаворов сируп :lol: , i Sesilija..Hа почетокот само читав,после се активирав
    потоа Oфи се зачлени, па и таа влезе во листата :D

Lilit likes this.
  11. sesilija

sesilija Популарен член

Мене први впечатоци ми оставија првите членови :) - Енца со нејзините “проблеми и дилеми“ :* , Ариел и БејбиКети, Лилит, Хипица, ГоГрл, Танја6 и Кате кои се дружеа во темата “Два три реда муабет“!
    И да не го заборавам стариот мачак- Марли, шмекер од стара школа, кој што секогаш оставаше впечеток со неговите постови.
    Ги заборавив и Анатх и Вајлд кои тогаш имаа други кориснички имиња :)

Marley, Ariel, tanja6 and 6 others like this.
  12. cinderella5

cinderella5 Популарен член

па Хипица.. ми беше чудно како може да има толку мислења :?: и потоа Дузи со нејзините уникатни постови.. :)

Doozy and Hipica like this.
  13. starfish

starfish Популарен член

Јас се зачленив точно пред 2 години.
    Памтам дека тогаш и Трендафилка беше релативно нова, па се погоди најчесто по темите да налетувам на нејзините мислења. Па затоа и најголем впечаток ми остави. И да ви кажам до денес не сум останала рамнодушна на некое нејзино мислење.
    Поздрав Тренди :hai:

eli25 and Trendafilka like this.
  14. senjorita-v

senjorita-v Популарен член

пред да се зачленам ја читав мн темата на 2,3 реда муабет и од таму ми оставија впечаток бејбикети,лафиј,енца,тања6,марли,ариел...не ми текнуваат повеќе...

Marley and enca.69 like this.
  15. Nevermore

Nevermore Популарен член

Првo rossonerka бидејќи беше доста активна, а потоа BoaVista и Miss-Independent (во темата модни критики) , Wild.Child поради сличниот вкус за музика, MandyLane - неколку мислења ми оставија впечаток и со мерак ја читам... И сега во последно време Hayley, интересна девојка со многу интереси :) Ме потсеќа на мене кога имав 16-17 години и бев заљубена во гитарата (за жал обврските на факултет си го направија своето, сега не знам ни кај ми е :$ )

16. Unica

Unica Популарен член

Најпрво ја забележав Лилит ,па потоа Трендафилка и после со текот на времето си стекнав уште неколку фаворити, но тие се првите што ми фатија око. :D

Trendafilka and Lilit like this.
  17. Gordana10

Gordana10 Форумски идол

Убав и прв впечаток ми оставија постарите членови на Фемина, на почетокот: Гоу, Хипица, Кате21, Ариел, Лилит, Рејнбоу, Марли, Глоу, Анат, Тања6, Бејбикети, Енца, потоа Озбилнажена, Џули, Лукс, Вајлд, Ким, Трендафилка, Теодора, Најубава2010, Марамка, Блонд, Ема.Ск, БоаВиста, Брајт, Серафима...Сите ми биле интересни и се уште ми се :) :hai:

ozbilnazena, Marley, Ariel and 16 others like this.
  18. eli25

eli25 Форумски идол

Сесилија прва ми остави впечаток ,зошто веднаш ме искара за една тема која ја отворив :lol: ,ама потоа си го поправив впечатокот за неа :)
    Потоа како читав,тука беа Пирамида,Трендафилка,Дузи,Гордана,Енца,Гирл85 и сите други по ред :)

19. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Први-најпрви Хипица ,Лизалка и Енца.
    Хипица и Лизалка ги читав во темата за матура,тогаш и јас бев матурантка,и ми се виде интересен концептов па се зачленив.Енца тој период уствари не ни беше активна тој период,ама форумчево мало ни беше тогаш па по старите мислења ми остави впечаток на интересна особа.

После нив тука негде на листата се и КИМ,Лилит и ДушицаСк. :)

20. Go-Girl

Go-Girl Популарен член

Охооо беше тоа во праисторијата :D
    Остарев јас на форумов :tmi:
    Кога почнав да пишувам се вртеа само десетина членки, а прва која ја забележав беше Соледад (која можеби веќе и не пишува одамна не сум ја сретнала) :)