@Crna Dama ми остави пρва впечатоκ ја отвоρи вρатата на фоρумов κога мρзнев пρед поρтите на фемина κаκо пингвин во тρанс блаρогадам пρијателκе на фф инаκу добρи се сите членови доста ρаботи научив
пред да се вклучам во форумов ги читав мислењата на @AnaKarenina и ми остај впечаток а ко се вклучив- @krEM4Eto ми фалиш @Tan4ence ми оставаш впечаток со прцуфчето на аватаро
Трендафилка, Пирамида, Лилит, Офспринг, Дафне, Тенкаи, Гордана10 и уште неколку... Нив веднаш ги забележав кога прв пат се зачленив на форумов.
Хахахахах да си ми жив и здрав слатко ме насмеа Патем мило мие што е така, нема за што повели и друг пат
@Snow-Queen дефинитивно со сите интересни постови посебно љубовните. А никогаш не добив шанса да ја запознаам ♡ срцее
@Cricket ради пораката која ми ја испрати и многу ме изненади, со толку убави и силни зборови... <3 @Someonespecial ради специјалниот поздрав Што знам, сите сте ми мили и драги на свој начин. Знам некои луѓе дека се на форумот (ги знам и во живо), но сум си преќутела. Хаха... Сепак не е мое да издавам. Која сака може да ми пише, добредојдена е
@danichap како активен член низ темите за мајчинство @Asterion како врхунска домаќинка од кого може човек да учи
Еј многу се, некој ќе заборавам сигурно Ама ај вака: @Mishela @joy1 @referentka @Bridget @Lilit @Cka И кој може нека ги тагне Сањичка 007 и Бубале
@Lilit, @Bridget, @zhap4e, @Doozy, @Mishela @julie77 @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @Someonespecial @Captain-Omni Овие, уште не ми одмилија и не ми се расипа впечатокот за нив. А поминаа години, теми многу, мислења разни, расположенија итн. Ќе се најде и уште некој, ама не ми текнува.
@cresa-jagoda , цело време е мирна. За сите останати членки кои ги мислев мирни , им се крева притисокот и знаат да откачат, ама кај Црешка нема промена. Пу пу да не ти се уроци мирно девојче
@lunicka со мислење во Сдк И @danichap во модни критики и мислење за тоа како се запознала со дегашниот маж...штета што неможам да го најдам,баш ми остави впечаток. ...Беше тоа многу одамна..