Прва беше @WildMk . Ептен релакс девојче, значи и се восхитувам колку само смирено дискутира и не потпаѓа на провокации. Баш ми остави впечаток на стабилна особа која добро и реално ги вага работите. Има и други што милувам да си ги читам, @LiliBoz @Lilit , @Annath , @Dream-Girl исто многу мило девојче, така ја доживувам, @nextredstyle итн....листата е подолга затоа тука ќе застанам.
Истото мислење за @WildMk го делам и јас со тебе. Секогаш кога и да побарав совет или мислење за нешто, од нејзе најдобрите совети ги добивав. Предобра личност е.
@IM.TMKQ - прва шо ми одговори од ко сум член на форумов и стварно советот и беше топ, некогаш е многу бунтовничка особено ми се контра на некои мои мислења шое мене тоа ми се допаѓа и ќе и речам браво @WildMk - можеби и број 1 за дискусии. Стварно се гледа дека е начитана, размислува длабоко и паметно, искрени и ДИРЕКТНИ одговори. Ми се чини дека е повозрасен член и ако е така стварно мора да се слушаат повозрасните, ако грешам Извини Еднаш се подскаравме али и јас претерав @sj *O* - се запознавме и надвор од форумов т.е си разменивме и инстаграм и приватни информации ова она како за врснички муабети. Кул девојче и паметно. Поздрав комшивке @Dream-Girl @Feminka22 @cresa-jagoda - целосно им ги житам сите одговори, активни на форум и така натаму.. Пишав малце појче ама ај ахах
Значи и демначи имам по форумов Се шалам, мило ми е што сум ти оставила впечаток баш јас од толку многу активни членови на форумов.
Кога се зачленив на форумов прва во очи ми падна @kukla21 И ден денес си ја читам и немам прескокнато ниту еден нејзин пост Иако веќе ретко се среќаваме по темите. Поздрав Кукле
Најчесто ги читав мајчинските муабети и таму омилени ми беа @danichap i @Mari* сега слабо пишуваат и двете Треба да зачестат
На времето имаше една @ozbilnazena и една @Trendafilka и секако @RainBow. Мислам дека првите две не пишуваат повеќе а зошто не знам, не бев ни толку активна на форумов. Искрено ми фали и @Offspring пдамна ја немам читнато, да не ја банирале?
Кај мене се членки и тоа повеќе. @stetoskop @Bubce38 @melissa @sjdgo @bicycle @T.e.d.d.y @Crazy.M.girl @*Ane* Извинете на тие што ве заборавив.