Најпрво ја заприметив bluberry, поради потписот со сликичка на жена во црно бело фотографија што ми беше некако многу воочлива. Па marama, затоа што имаше стаено сликичка од нејзе и ми беше малку чудно тогаш, дека воопшто не е анонимна. Sephora, ја запаметив како членката што прави видеа за шминка на мак. јазик и воопшто не става смајлиња, т.е. дека е мн „сериозна“ личност :geek: И уште мн други од оние поактивните членови JoxyTheFreak, Rainbow, Hipica, Ariel, Annath итн.
Annath- која прва ми подаде рака и секогаш безрезервно помагаше на секој . Личност полна со добрина. Wild.Child - за нејзиното големо познавање на верата од која пре, премногу позитивно се изненадив и израдував . Мило ми е . Потоа: tanja6, LivingGlam, Gordana10, Hipica, Bright, Go-Girl, kate21, Trendafilka... и многу други.
Прв најпрв член што го забележав беше БејбиКети Па Ариел, Горде, Гоу и Хипи, ЛаФиј, Тања6, Лилит, Енца, па све остало. Домородците на форумов Упс, и Анат, ама ич не ми текнува кое и беше првото име И така, повеќето фала богу тука се
RainBow, кога првпат дојдов на форумов и незнаев како одат работите, па лупнав нова тема за орбитрек нешто, и ми ја заклучи и незнаев после како да поставам После Лилит по нејзиниот специфичен начин на пишување, Трендафилка која многу сакав (и уште сакам) да ја читам.. Тие ми оставија први впечаток.
Па бидејќи се зачленав уште кога формов беше бебе, први впечаток ми оставија: Марама, Лилит, Реинбоу, Трендафилка, Гордана10 и Хипица нормално бидејќи си се знаеме
Тоа беше пред две години кога не беа многу членови на број како сега ... Во очи ми паднаа Бејби Кети нај мудрата и нај совршена , Енца со нејзините афери , Лилит па кога се зачленив се судривме добро , Бројчето, Лижалка, Гоу ... Ла фиј, Рејнбоу итн. Добар дел веќе не не дружат и баш ми е криво.
Енца со нејзината афера, баш сега ме потсети Џули како го разбранува форумот тогаш. Со Лилит се спречкавме за нешто, Ла Фиј беше тогаш активна, Ариел исто, Џули, Гоу...
Дефинитивно Wild.Child Навистина е премногу интересна и забавна, па според тоа може да се каже и оптимистичка.
Откако се приклучив во семејството на Фемина, првите коментари што ги прочитав беа на Snow-Queen па можам да кажам дека таа ми остави впечаток дека секогаш е присутна за во било кој момент да помогне. А да, и ептен ми беше срцка кога објаснуваше со скица за тезгата на Битпазар А инаку ги следам и Lilit, Trendafilka, Offspring, RainBow, najubava2010, Beauchamp, Wild.Child, marama сега не да испадне дека ги силувам нивните коментари, туку имаат интересни и зрели мислења. Иако сум реално сеуште нова, сега за сега тие ми се на листата на позитивни личности. Поздрав до нив
Роси, поради интересното кориснико име, а и аватарот ми беше исто интересен со девојката што чита списание, а нозете и се прекрстени. А и модата ја сака многу како мене, па си најдов заеднички теми. Потоа Лилит ми остави впечаток со нејзините долги мислења. Навидум долги и примамувачки за превртување очи, но од др. страна можеби должината на мислењата ме мамеа да ги читам. Марама е тука, која ја читав уште пред да се зачленам на форумов. Најубава поради специфичното корисничко име ... То би било то. Спојлер Ми мириса дека некое мислење во СДК ќе ја стави и оваа тема како една од темите за собирање лајкови ( ) или лижење на г'зови. Аууууу, и тоа би го имало боже ме сачувај, ништо чудно.
Кога се зачленивпрв впечаток ми оставија Хипица, Реинбоу, Ариел, Лафиј и можеби некого заборавив да спомнам али овие ги паметам.
*охриаѓанчето Хипица-многу ми беше своја,искрена и позитивна, и сеуште ги пронаоѓам овие карактеристики низ нејзините постови; * мама Ариел- искусни и зрели мислења за различни теми и аспекти од животот; *Дафне- дефинитивно бр.1 девојка и жалам што не е повеќе активна како порано, тотално реална, урбана, во тек со нештата без да глуми некој паметњакович и да соли памет и гнев, ги обожавав нејзините постови.