RainBow - Се чудев како сите ги маршира, без око да и трепне girl23 - прва ми стави лајк Дефинитивно е храбра жена која поминала низ сито и решето Pyramide - девојкава страшно ме фасцинираше со живописноста Zhap4e - не знам зашто
zhap4e и Lilit. И двете ми оставија силен впечаток со нивните широки познавања, начинот на изразување, отвореноста и плескањето на вистината во фаца, т.е. на монитор Прекрасни се и двете, и уживам да ги читам. И не знам зошто, многу ми се слични (да не се познавате? )
snow queen--на почеток ми помогна во тема за коса(фризури)...па после тоа ја гледам на секоја тема низ форумоф и бас е позитивна и сака да помогне.. недзла со неа исто така се дописувавме за некоја тема.. се разбира и модераторките кои редактират...
Hipster некако на секоја тема што ми беше интересна и вредна за коментирање ја читав нејзе со баш такви мислења идентични скоро на моите. Има и други интересни за читање тука но прва беше она
Па вака од што ве читам од време на време, морам да ги пофалам Bright, Thinkerbell, Mims-89, Lilit, Ariel, pupi.girl и Trendafilka, супер сте девојки! Паметни пред се, позитивни, културни, интересни, со задоволство ве читам Но сепак, најомилена од сите ми е АнаКаренина. Прекрасна е! Личност мнооогу слична на мене, само во некое поамбициозно и понемрзеливо издание