И јас не јадев. Сега бремена сум јадам да надокнадам за цел живот пред тоа . Ако нема дома чоколадо има шанси да утепам некој.
Обожавам чоколадо. Млечното ми е фаворит. Не пребирам, скоро сите чоколади ми се убави Ако нема млечно, тогаш може и црно или бело. Единствено не го сакам тоа со суво грозје. Ги обожавам комбинациите чоколадо со кокос, со малина, со бисквити... Ако не содржи чоколадо, десертот за мене не е тоа тоа.
Не јадам чоколадо. Максимум 2 коцки само можам да изедам. Користам само за правење на домашни торти, е така го јадам.
Не јадам чоколадо од како дознав како се прави чоколадата, мада и пред тоа не бев нешто многу по благото, а сега па ич!
Сакам да направсм посна чоколадна торта за која што ми треба 1 чоколада а јас имам само пола..совет што би можела да додадам за да излезе повеќе ? Дали се додава маргарин вода нешто во чоколадата?
Јадев како луда чоколадо, но сега кога читав дека ставале канцерогени супстанци во сладоледите, чоколадата... Не сакам да ги погледнам. Еве денес ни малку не апнав чоколадо и се чудам како сум издржала.