Најслатката тема јадам како луда, не можам да заспијам ако пред легнување не каснам нешо благо, макар и едно крем бананче... Со татко ми двајцата сме по благото и не ретко се случува у 3-4 сабајле да се сретнеме у кујна да буричкаме по фиоките барајќи било што чоколадно со изгаснато светло
Обожавам чоколадо мх мх. Омилено ми е Милка, а потоа следуваат Нестле, Несквик и Тоблероне Од чоколадните бонбони ги обожавам Атлантис и Фереро Рошер Од бонбоњерите Мерси Исто така сакам чоколадна торта
обожавам чоколада и посебно ако има цели парченца лешници во него ,сакам се што е чоколадно ,чоколаден сладолед ,тортите обавезно мора да бидат со чоколаден фил ,во послдено време омилено чоколада ми се сникерс ,најлепше жеље ,милка,дорина
Ахх темава...мислам дека скоро секоја девојка има чоколадна опсесија Затоа јас си поставив цел, попроилично тешка, да видам дали месец дена ќе издржам без благо.Еве веќе 5 ден, добро се држам. Не за др морам да симнам некое вишок кило. И сепак грижам за здравјето. Бидејќи порано си претерував, сега морам малце да се доведам во ред. Нестле, М&М и Нутела фав. Неможам без нив
м&м милка нестле најлепше жеље дорина волим те тоблероне марс сникерс.. МА СЕ СЕ СЕ !! обожавам чоколадооо!!
ОБОЖАВАМ БРЕ ЛУЃЕ ОБОЖАВАМ *ЧОКОЛАДО* !! Сакам секаква: Милка (со лешнаци-нааај), Нестле,Најлепше жеље,Дорина,Синтагма,Сириус,Блок чоколатцата,Чоко бисквит(овие најмн.во школо ги јадам). Мааа,само чоколада да ее!!
Моја опсесија е се што е благо. Обожавам да јадам чоколади, ги јадам со задоволство Најчесто јадам чоколади со лешници, еве неколку кои многу ги сакам
Чоколадо, Чоколаден сладолед, Колачи, торити и уште 300 глупости од кралството ' Чоколадо ' Едноставно си ги обожавам.
Обожавам се' шо е чоколадно. И не само шо имам чоколадна опсесија ,туку во последно време и кризите се почести Ја обожавам милката со јагода,и секако сите други милка чоколади...Не ги преферирам само толку тие со лешници и такви ми ти ствари ,ниту белото чоколадо ...Потоа е Нестлето,а си сакам и Дорина Краш полнета чоколада,особено оваа ...ја обожавам . Да не ги набројувам и чоколадните торти,како и сите визитарски слатки прелиени со чоколадо ...мх мх
Milka Noisette. Најубаво ми е. Исто и јас не сакам блага без чоколадо. Торта без чоколадо не ја ни сметам за торта затоа за моите родендени мора да има чоколадна торта.
Обожавам чоколада и чоколадни производи, да си кажам.. многу сум по благото Иначе јадам секакви чоколади, можда има некој исклучок али не верувам.. п.с. Милка ми е омилена
Признавам дека без благо неможам.Пишaв и некаде, дека во ташна секогаш имам резерва,на витанова или на бананки од кам ,или чокобисквит Обично благо си каснувам еднаш во денот.После ручек ми треба бар едно коцкиче чоколадо,колку да се заблажам Стандард чоколадки-милка карамел,тоблероне,најлепше жеље од бисквити .....Може ќе ми се смеете ама омилена ми е.Ја обожавам Не сум голема јадачка ама никогаш не би се откажала од него.А торти пак,несакам.Освен некоја лесна.За жив срам сум на родендени оставам пола и повеќе од парчето торта.Ама стварно неможам.Некогаш со сила ќе изедам,ај да бидам културна и после цело време ми се гади
Чоколадо тоа е мојот порок . Многу сакам чоколади ама во последно време е трудам да ги избегавам поради килажата. Најубави ми се и најмногу сакам да ги јадам: 1.Милка со цели лешници 2.Милка со суво грозје и лешници 3.Блок чоколадце 4. Bounty мммм кокос