Без чоколада никако, не се опстојува ниту еден ден.. најубави ми се Мерци чоколадчињата и Милка чоколадите
Од благо само чоколадо и сладолед јадам. Торти,колачи јок.... Чоколадо ммммм..... Ви се пријадува ли кога ке ја видите сликава??
чоко чоко чоко чоколади, секој сака со нив да се слади неможам да си го замислам денот без коцка чоколадоооо јадам само милка
Една од моите поголеми зависности . Доста често ме фаќаат кризи за чоколадо, ај да не кажам секој ден, али еднаш во 3 дена мора. И не ми текнува некое чоколадо да не ми било убаво . Кај мене важи тоа, не е битно какво е, битно чоколадо да е
кажи ми овие моцарт бонбони ги има кај нас и каде ги има и колку се доколку ги има пошто јас кога бев во виена од таму си ги купив и мн ми се убавиии
Чоколадото ми е навистина опсесија и тешко ми проаѓа ден без него и не во баш мали количини, а знам дека не е убаво Се трудам да јадам преку еден ден, ама тешко.Деновиве ми е актулно Неслето и Марс
Чоколадаааааааааааааааааааааа Кој неќе? Има ли таков човек? Мене ми е најомиленото нешто на планетава, ама колку што ја сакам чоколадата, толку ја ограничувам. Максимално. Си имам одреден ден (сабота) и само тогаш ја јадам. Секси телце не се одржува лесно, особено ако сте како мене и што и да каснете ви се лепи. А кило вишок да имам неможам да се поднесам... И така јас после секоја сабота си одбројувам денови до наредната сабота
Ах чоколада. Баш прееска јадев Најлепше жеље (ама глупо изгледа вака напишано ) и чоколадава е.. ау. Претерано вкусна. Инаку, Милка си е Милка. Посебно белата ја сакам многу.
Без благо нема живот ! Не можам да си го замислам денот без благо... ако има сладолед дома секогаш викам сакам благоо и мама ќе ми рече па имаш сладолед ама јас тоа не го сметам за благце...за мене благце е нешто што е чоколадно (ама ми е смешна реченицава )...омилени чоколада ми се најлепше жеље и нестле бело ама нема веќе таквоо Ах да и ти Дулче да се засрамиш шо не ме викна !
Не можам без чоколадо. Барем малце, едно редче, колку да ми се разблажи душата. Во последно време се навлеков на едно од Дорина - Чокса се вика, ама ептен е лапни-голтни, такво чоколадо до сега немав пробано. Оди ко подмачкано, не осеќаш кога ќе ти го снема! Ма моментално ми е поубаво и од Милка, најозбилно, можам да ждерам од него до препукување, а пак да не ми биде доволно. Спојлер
Не сум многу голем фан на чоколадото но понекогаш имам потреба од чоколадо. Признавам само : 1. Fin Carre (за жал го има само во Лидл) 2. Најлепше жеље од минт 3. Нестле со меурчиња (aero) 3. Милка секаква. 4. Дорина ледена
Премногу сакам чоколадо...неможам без него...освен овие што сите ги знаеме и ги јадеме ...многу го сакам и она тврдо темно вистинско чоколадо
Леле Чокса, да е благословен тој што ги измисли. Поубаво чоколадо јас немам јадено, посебно тоа од банана, леелееее, па и тоа со какао. Не сум некој фан на чоколади, сакам благо но повеќе торти, колачи такви работи, ама чоколади онака ништо посебно. Си имам две три што ми се свиѓаат и само тие ги јадам.. Освен овие Чокса, омилени ми се: и оваа, ма да одамна ја неам сретнато: И толку.. Милка не ми се свиѓаат, преблаги ми се..
ејј ии јас обожавамм чоколади нема ден да не се помини со некое чоколади особено милкаааааа и тоа со лешници ммм си крцкаш само ме интресира нешто... моето срце многу сака дорина денес подслушнав дека имало мали чоколатца дорина ?? =О чудно ми падна вистина има мали чоколатца дорина ??
Зависник сум од благото така да можете да замислите.Се што е благо го имам пробано,а за чоколадите да не зборам