Уфф неможе денот да ми помине ако не каснам некое чоколатце. Секогаш се вадам со тоа дека "ми паѓа шеќерот" Омилени ми се:
Аааа чоколадооо порано го сметале за волшепство...и јас го сметам сега...тоа е нешто прекрасно Го јадам од сите видови бело, со лешници, со меурчина, кранч... Девет од десет луѓе велат дека сакаат чоколадо, десеттиот лажи.
Од благо јадам само чоколадо..секој ден по 3-4 јадам и пак сум слаба хаха. Најмногу ги јадам Сириус и Блок.
Се што е чоколадно е за мене. Обожавам чоколоди, онака сам да си седнеш и со мерак цела чоколада да си ја изееш, некогаш ми се случув и цела чоколада да ја свиткам и да не се облажам , ама тоа е што е, неможам да си го замислам животот без благо, туку никогаш не вели никогаш, често ми паѓа и шеќерот па се прадам дека затоа јадам благо , а најмногу ги сакам најлепше жеље, милка, шогетен, киндер, ледена дорина, сникерс, марс, милки веј и сега не ми текнува др, ако ми текне ќе допишам.
Сакам да јадам чоколадо, некогаш ако ми падне шеќерот цело можам да го изедам Ама не сум некој баш баш љубител да неможам без чоколадо
Чоколадна опсесија е кога во се планираш да ставиш чоколадо.. обожавам чоколадо..мајками често вика дека ќе го прејадам ама сеа за сеа..топ ми е.
Обожавам чоколадо. Посебно Cherry од Штарк и Dorina Punch од Краш. Не сум љубител на алкохол, ама чоколадиве ми се нешто посебно. Ако за ова мислиш, го има.
Денот без чоколада не ми поминува. Значи секакви јадам, но Милка и Тоблероне ниедно чоколадо неможе да ги замени.