Те бараат децата тебе одма чим отворат очи, и те гушкаат мило,нежно,нерасонето Кога плачат и само еден мој допир и збор ги смирува Кога ми велат " мамо"
Кога другар ти е заљубен во тебе а си молчи за да не го упропасти другарството...Сака да те убие а те држи со нозе кога губиш сила во вода Те влече цел ден за да не изгориш на сонце и ти дава креми со SPF 50
Кога после толку години случајно ке се сретнеш со многу драга личност од минатото,си ги раскажувате животите,се гушкате цела вечер,се смеете на глупости кои ги имате правено и на крај си одите среќни
...кога ќе ти дојде позитивен наплив и оптимизам, а нема зошто. Се осеќаш ко да чекаш нешто одлично, а нема реално што. Е тоа се викаат хормони.
Чувството кога одиш во друг град и таму сретнуваш некој од друг град Судбина бе Чувството кога сфаќаш дека луѓе кои многу ти значеле не ти значат ништо повеќе Чувството кога ќе се сретнеш со професор/ка, ќе си се потсетите на убавите времиња и ќе сфатиш дека многу работи памети во врска со тебе Чувството кога ќе успееш да освоиш некој на кој прва си му пришла
...Кога после напорен ден си легнуваш, сакаш да си го одмориш телото, да ги затвориш очите и да го пуштиш мозокот на пасење... и баш тогаш ќе почне некоја мува да ти зуи над глава...
Она чуство пред да го запознаам маж ми и пред да станам Мајка често пати си помислував и јас, колку сум сама и осамена ( читам погоре повеќе членки така се осеќаат) Но не било така, не сум била сама Сум била слободна и сум можела да уживам на 1000 начини Уживам и сега, но сега сум мајка сопруга, имам обврски и не можам целото време да си го посветам на себе, а тогаш можев Ама не размислував вака ....Уживајте бре девојчиња, ќе дојде време нема да имате време за себе и ќе размуслувате за ова време што моментално го живеете , не сте осамени само сте слободни и комплетно свои
...кога си легам на спална гола и уживам во мирисот на млекото за тело кое ми ја прави кожата кадифена
Кога ќе препознаеш некого на форумов т.е. ќе го видиш на слика и ќе речеш ,,Еееј види кого имаме овде".