-Чувството кога ке изгледаш добар филм. -Чувството кога ке прочиташ добра книга. -Чувството кога имаш запек Доста е волку
Abeja зар мораше да ми го направиш ова? Сама сум дома и верувај не те цитирав за да не ги гледам одвратниве додека го пишувам мислењево, аууу преморничави сееее! Сега тебе ќе те викам ако не можам да заспијам вечер. Инаку јас не се гадам толку од бубашваби колку од вакви некои на сликава што на се личат ама на бубачки не. Од пајаци и од секоја бубачка што нема мал заоблен облик се ежам, во моментов ги замислувам како шетаат по мене. Чувството кога ќе видиш бубачка на слика или филм и замижуваш. Чувството кога конечно ќе си го средиш и исчистиш бирото.
Чувството кога си сама дома, миеш садови, слушаш дека почнува филм на Сител, ѕиркаш и читаш ЕГЗОРЦИЗМОТ НА ЕМИЛИ РОУЗ Го менуваш каналот со рацете полни пена.
Чувството кога во соба ќе ти влезе скакулец. Чувството кога ќе си го удриш малиот прст на ногата најсилно што можеш. :'( Чувството кога се дотеруваш за него.
Чувството кога мораш да донесеш одлука дали да ставиш крај или да продолжиш да се бориш и покрај сите пречки
Чувството кога ќе прочиташ ваква порака и кога ќе знаеш дека ти си ја испровоцирал-непроценливо Чувството кога мораш да си легнеш, зашто треба да станеш рано, а ужасно ти се гледа некој филм за опуштање.
Чувството кога заминуваш од фризерски салон. Чувството кога знаеш дека тоа што го правиш е за твое добро. Чувството кога секој датум на календарот го знаеш напамет очекувајќи го денот Д.
Се навраќам повторно.. Чувството кога ќе те разбудат многу рано, а тебе ти се спие. Чувството кога не чувствуваш ништо...
Чувството кога одиш во продавница и заборавиш што све треба да купиш Чувството кога стигнеш дома и се испрдиш на раат
Чувството кога не знаеш дали си во право или не, чувствуваш грижа на совест и цело време се измачуваш. Чувството кога мачка (животното што НАЈМНОГУ го мразам) ќе ти скокне неочекувано во скутот. Чувството кога одиш да се видиш со него.
Чувството кога си сам дома,ти ѕвони и мобилниот и вратата,а во ВЦ си многу јасно што треба да напрајш
Чувството кога долг период имаш огромна потреба за промена и се чувствуваш неисполнето, а не можеш ништо да преземеш околу тоа.
- Чувство кога не можеш да зборуваш бидејки ако почнеш, ке заплачеш. -Чувството кога ќе те понижат, навредат, угнетат и напуштат оние кои ти значеле се во животот.