Чувството кога влегуваш во купатило, се соблакаш да се бањаш, пушташ топла вода во када, се наполнува кадата влегуваш, си се бањаш и таман да се исплакниш нема топла вода, и на ова време се бањаш со ладна.. Ете затоа несакам кога се бањам втора..
Сето свое време и енергија го посветуваш на едно нешто и наеднаш некој иде и ти смислува „топла вода“.
Премногу сакаш да заминеш од Македонија, но сепак размислуваш на тоа дека некои нешта и луѓе може ќе ти фалат...
Кога ќе си ја вратиш стара боја на коса, кое олеснување. Ко кокошка шарена бев со текот на времето. Црнокоса си е црнокоса.
Не се замараш со никој и ништо. *кој бе не се замара со ништо да не се замарав сега место да учам ќе спиев.Иако и да сакам не ме фаќа сон.
Чувството кога најнормално си одиш по улица и некоја девојка без никаков срам пред тебе ќе застане да ги намести гаќите И бидејќи не можеш пред народ да ја клоцнеш по дебелиот задник во јавност Ти преостанува само под мустак да промрмориш
Чувството кога ја слушам песната на Хедвиг и одма сакам со @theowndemon да летаме со метли и да си бараме по некој Хедвиг
custvo koga lapkas baklava i posle tezina do gusa. Em znaes za ishodot, ama pusto ubava e , posebno slatka (1 kg seker i nesto kusur) Da ja dojademe i ke ja zavrsam ljubovta so baklavcevo, ke postime (mislam od baklava) do slednata NG.
Кога стануваш на сабајле така нерасонета, и ти мириса на баница мхмхмхм непроценливо, само што тоа ќе го чекам на бадник. П.с. Иначе, кога станав такво чувство имав.