Слабо англискиот, инаку ке отидев. Ако ми се слоши, како да се разберам дали можам сама да отидам до болница или ми треба тину-нину?
Тоа од времето кога Македонија имала море, тогаш го измислиле Македонците. Сѐ потекнува од Македонија.
Чувството кога на запакуваната кутија со новогодишни украси во подрум си пишал "ќе се вратиш ти за Крисмас" и едвај го чекаш моментот Чувството кога не знаеш колку табори има форумов и кој од чија страна е
Чувството кога одредени луѓе немаат подобар аргумент за внимание па мора Малта да им е во уста. Шта речи...
Она чувство кога ке се скарате па во еден момент ти се врака филмот колку секогаш те трпи ти угодува те сака таков и никогаш не побарала да се смениш прави се за тебе се бори со цел свет да биде со тебе па си викаш какво говедо сум јас што некогаш незнам да го ценам тоа
Чувството кога ќе добиеш комплимент колку добро правиш нешто за кое си мислела дека ич не те бива.. Како да си открила непознат дел од себеси.
Кога ти се спие уште во 21:00h, ама се мачиш да доседиш до 23:00 за да не станеш како вампир во 05:00.
чувството кога незнаеш што да правиш со себе и животот...кога си скршен...дотепана самодоверба...е тоа чувство
Чувството кога ептен ќе се соживееш со некоја серија, ќе ги изгледаш сите сезони и од што не можеш да ја дочекаш следната сезона ти иде за заплачеш.
Чувството кога не разбираш што е работава на форумов што зборуваат за Малта?! На неколку теми по ред веќе читам Малта, Малта... Еве имам брат таму, и имам и јас одено неколку пати кај него Дајте кажете што е муабетот хаха