Чувството кога имаш Х машко и Х женско во животот, доверба максимум, а не ти се фамилија. Чудно но вистинито
......пак станувам вујко на една мала принцеза штотуку дојдена на свет,ќе се запознаеме јас и ти лепотице,малку сме далеку ама ќе се видиме наскоро...биди ми жива,здрава и голема да растеш.
Чувството кога од самата помисла на тебе ми се јавува некое необјасниво задоволство и убавина во душата...
Чувството кога имаш воспаление на увото па мора да ставаш капки од кои не слушаш ништо а си тип на човек кој неможе без музика..
Она олеснително чувство кога ти е редовна менструацијата а сега ти касне 4 дена, целата избезумена и само осеќаш нешо "шклум" и хепи енд. Е не знам за вас ама ова чудо ме напрај среќна ептен сега
чувството кога мислат дека те прават проста а ти слатко во фаца им се смееш,едноставно ги оставаш да живеат во заблуда.
Чувството кога заминуваат другарчињата на вашите деца во Германија и си го гледате своето дете како си е тажно
Чувството кога после месеци и месеци, речиси и после цела година, ќе отидеш на море, плажа, бањање... Непроценливо!
Чувството кога некој ќе ти каже дека те сака. Чувството кога ќе добиеш оргазам Чувството кога јадеш чоколада. Чуството кога ќе излезеш од библиотека со нова книга. Чуството кога ќе добиеш пари.