Чувството кога на незрел маж ќе му дадеш комплимент и тој ќе почне да мисли дека флертуваш со него...
Чуството кога се поздравуваш со личност која си бега во странство, знаеш дека ќе ја видиш дури по 1 година, а ти значи неизмерно многу.
Чувството кога збориш пристојно со маж и он одма почиње да се занесуе дека ти се свиѓа, и ти прака дик пик у порака Гнасно и фројдовски случај за лечење
Чувството коа си седиш под сенка во локално кафуле сам, опуштена музика, дуфка ветре. Луѓе си прават муабет, ама не се нападно гласни...меѓу луѓе си, а сам, но не и осамен. Сон на летниот ден Обожавам вакви местенца
Чувството кога е петок Чувството кога ќе си дојдам дома од работа и ме пречекува распавтано радосно опавче Чувството кога не ми се одело на вежбање, ама сепак сум отишла Чувството кога ти е последен ден на работа, а од утредента ти почнува одмор
Пиеш капучино на плажа, гледаш во моренцето сонце те грее, дишеш морски воздух и не мислиш ама баш на ништо
Кога ќе се преселиш во нов дом кој сте го створиле ти и сопругот, и животот во заедница е минато. прајслес